Zilverparkgarage tijdelijk dicht

LELYSTAD
De Zilverparkgarage in Lelystad is vanaf vrijdag tot half oktober tijdelijk dicht en beperkt toegankelijk. Dat meldt de gemeente Lelystad. In die periode vinden er werkzaamheden plaats.

Van 9 tot 12 september is de garage volledig dicht. Dan worden de entree en de oprit naar de eerste verdieping hersteld. Daarna is de garage beperkt toegankelijk omdat de vloer wordt aangepakt. Dit zal deel voor deel gebeuren, waardoor de parkeergarage in die periode gedeeltelijk toegankelijk blijft.

De gemeente laat weten dat abonnementhouders komend weekend gebruik kunnen maken van andere parkeergarages in het stadshart.

reacties (3)

 • Siobhan

   

  Hopelijk kunnen we 's-avonds ook weer fatsoenlijk naar binnen als de hekken gesloten zijn. Het systeem is al ruim een jaar kapot en als je aankomt en belt moet je van sommige bewakers naar achteren lopen wat niet prettig is voor een vrouw alleen.

  reageer
 • Tinus

   

  De Waag en Neringweggarage hebben dagelijks nog heel veel plekken vrij. En we willen allemaal mooie en schone garages, hoe moeten ze dat doen als er continu auto's in staan?? Ik heb een abonnement die geldig is voor de 3 centrumgarages (is bij elk abonnement zo) dus voor een opgeknapte garage ga ik graag tijdelijk ergens anders staan. En ik ga er vanuit dat er voor de mindervalide met vaste plaatsen iets geregeld wordt.

  reageer
 • Barbara

   

  Heeft de gemeente al een vervangende plek op het oog? Of gaan we nu echt allemaal op de fiets?

  reageer
 • Hans V.

   

  Ik denk dat je toch op de fiets moet Barbara. Of je rijdt met je auto maar liefst 400 mtr door naar de Waag garage. Kun je overigens prima parkeren, en is altijd een plekje voor jou vrij.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert