Uitweek: live muziek van Zeldzaam en win-acties

FLEVOLAND • Ma 5 september 2016 | 16:47 • Maandag 5 september 2016 | 16:47
Deze week is het Uitweek. Op de radio en de sociale media draait alles om cultuur en uitjes in Flevoland. 

Vandaag onder anderen Mascha Selhorst van Vis à Vis uit Almere over de voorstelling RAMKOERS, de 9-jarige dwarsfluitiste Sanne Roskam uit Emmeloord, schrijfster Mariëtte Middelbeek uit Almere en een live optreden van de band Zeldzaam uit Biddinghuizen.

Deze hele week kan je meedoen aan allerlei prijsvragen om vrijkaarten te winnen: 

- Raad de locatie! Iedere dag halen wij een foto uit de archieven van Nieuw Land. Deze zetten we op Facebook en Instagram. Laat in een reactie of via WhatsApp (06 5252 4891) weten wat de locatie is. 

- Deel deze week al je uittips met ons via onze sociale media kanalen. Bijvoorbeeld een voorstelling van uw eigen amateurvereniging, een bijzonder theatervoorstelling in de Flevolandse theaters of een evenement waar heel Flevoland vanaf moet weten. 

- De selfie-actie van vandaag: stuur ons een foto of selfie met een muziekinstrument. De winnaar wint vrijkaarten voor een theatervoorstelling. De winnaar van de dag dingt ook nog eens mee voor de theater-, bioscoop- en dinerbon ter waarde van 50 euro aan het einde van de week!

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel