Jan Gras ook programmeur bij 't Voorhuys

EMMELOORD
Directeur Jan Gras van het Agora Theater in Lelystad gaat het programma van theater 't Voorhuys in Emmeloord samenstellen. Gras blijft hiernaast ook de programmering van de Agora doen. 

't Voorhuys
Gras is benaderd door het Cultuurbedrijf Noordoostpolder, waarbinnen 't Voorhuys samenwerkt met culturele instellingen. De programmering van het theater viel eerder onder de directeur, maar na de komst van het Cultuurbedrijf heeft 't Voorhuys sinds juni vorig jaar geen zelfstandig directeur meer. De programmering voor dit seizoen is door een programmeur samengesteld, maar die deed dat slechts voor één jaar. 

Programmering
De vele wisselingen in de programmering zorgden ervoor dat bezoekers wegbleven. Gras moet ervoor zorgen dat die theaterliefhebbers weer naar Emmeloord komen. Door zijn kennis van Noordoostpolder en zijn contacten in de theaterwereld denkt het Cultuurbedrijf in Jan Gras de juiste man gevonden te hebben. 

Vervanging
Jan Gras wordt bij de Agora vanaf eind september gedeeltelijk vervangen door parttime zakelijk leider Richard Wijnveldt, die bekend is van het Dolfinarium in Harderwijk, Dierenpark Emmen en het Atlastheater in Emmen. De Agora benadrukt dat de komst van Wijnveldt niet leidt tot extra kosten voor het theater.

reacties (3)

 • whoknows

   

  Nog meer kosten voor Cultuurbedrijf NoordOostPolder. Hoe lang zullen ze nog bestaan. En t programma zal wel een copy worden van Lelystad. Doet met trouwens denken aan een ziekenhuis die opeens ook onder Lstad viel en binnen de kortste keren was leeggeroofd

  reageer
 • Fred

   

  Dit is heel erg slecht voor Agora en de stad. Een Directeur moet echt fulltime de boel in de gaten houden. Nu kan hij lekker flink bijverdienen in Emmeloord en laat hij iemand anders zijn weggevallen uurtjes invullen voor minder geld. Als dit dus lukt,heeft al al die tijd dus veel te veel uren gemaakt en teveel verdiend! Slecht.

  reageer
 • MKM

   

  Als het laatste deel van je reactie waar is, is het eerste deel van je reactie niet waar.

 • Ron

   

  Huh? Vanwege het grote succes in Agora?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert