Aanrijder tankstation blijft langer vastzitten

ALMERE
De Almeerder die zaterdagavond de grote brand veroorzaakte bij een tankstation aan de A12 in Gouda, blijft nog tenminste 14 dagen vastzitten. Hij wordt verdacht van brandstichting en poging tot doodslag, zo laat het Openbaar Ministerie in Den Haag weten.

De man reed zaterdagavond met hoge snelheid in op een tankautomaat, die daarop vlam vatte. Een medewerker van het tankstation drukte de noodknop in, waardoor het vuur de brandstoftanks niet kon bereiken. Tankstation De Andel brandde volledig af. 

De man is met botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Verder raakte er niemand gewond. De 33-jarige man zei tegen de politie dat hij zichzelf van het leven wilde beroven.

reacties (7)

 • Jan

   

  Laten we deze gek op jouw voorspraak maar weer fijn in de maatschappij loslaten. Volgende keer loopt het misschien niet zo goed af qua slachtoffers. Wat moeten we volgens jou met dit geval doen? Want het is zo makkelijk om mensen die zeggen nooit meer loslaten onfris te noemen, maar denk je nu werkelijk dat hier nog enig eer valt te behalen voor welke overbetaalde hulpverlener dan ook? Gezellig knutselen en praatgroepjes organiseren. En dan, na verloop van tijd, claimen dat deze idioot geen gevaar meer is voor zichzelf en of de maatschappij. Jaja.. Loopt ook nooit fout af.. De man die hem uit de brandende auto heeft gered twijfelde achteraf of hij wel het goede had gedaan.. Hij heeft wel gelijk natuurlijk..

  reageer
 • .\/\/.

   

  De mensen willen wraak, ze willen de dader zoveel mogelijk laten lijden. Een onfrisse neiging van velen.

  reageer
 • Job

   

  Oordeel en veroordeel niet, dat laatste is aan de rechter. Wij kijken er wel op maar niet in.

  reageer
 • Jempie

   

  Deze man heeft hulp nodig. Hij is een psychiatrisch patiënt. En natuurlijk moet hij niet van een brug afspringen, hij moet geholpen worden.

  reageer
 • Rob

   

  Helemaal mee eens, lekker laten zitten nog even en daarna linearecta naar een psychiatrische inrichting en nooit meer loslaten. Ook voor de rest van z'n leven plukken tot die kaal ziet want ik zie de bui alweer hangen wie de aangerichte schades gaat betalen, juist ja u en ik.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lely...

   

  Wat een mafketel is die man. Neem dan pillen of spring van een brug o.i.d. Maar zet geen andere levens op het spel................!!

  reageer
 • Pzaal

   

  Nooit meer vrijlaten a.u.b

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert