Chaos op de A6 na twee ongevallen

NOORDOOSTPOLDER
Twee ongelukken op de A6 bij Sint Nicolaasga hebben gezorgd voor een chaos op de weg in beide richtingen. De snelweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten.

Bij het eerste ongeluk op het traject Emmeloord-Joure waren vijf auto's betrokken en vielen vier gewonden. Ongeveer een half uur later gebeurde er op vrijwel dezelfde plek bij Sint Nicolaasga een ongeluk in omgekeerde richting. Daar vielen twee gewonden.

Rond 17.30 uur werd de weg weer vrijgegeven, meldt Rijkswaterstaat.

reacties (4)

 • Dick

   

  Het feit dat jij niets ziet gebeuren op een afgekruiste strook hoeft nog niet te betekenen dat er niets aan de hand is. Ten tweede, ongeval heeft te maken met kijkgedrag, niet met het al of niet afgekruisd zijn van een rijstrook. Dat er daardoor file ontstaat, ja, 100% mee eens, maar file of niet, als je niet kijkt, geen of onvoldoende afstand houdt, dan zijn brokken het gevolg.

  reageer
 • Wit

   

  Stel je voor dat er een paar zwanen overvliegen, en je vergeet de lengte van je motorkap. "Succes op de weg!!"

  reageer
 • John

   

  Het ongeluk Emmeloord > Joure is gebeurd na onjuiste weg afzettingen, ik kwam daar rond 15:00 langs rijden en toen stonden er op het viaduct meerdere pijl wagens die de rechterbaan afzetten, allemaal voor niks want kilometers lang moest het verkeer na invoegen op 1 baan (vlak voor het viaduct) op 1 baan rijden, veel automobilisten en vrachtwagen chauffeurs waren het echter zat en gingen na verloop van tijd weer terug naar de rechterbaan... Dit ongeluk is een schuld van de weg afzetters, die borden hadden daar niet moeten staan (iig niet in werking)... ik wil wel eens weten wat het doel achter de borden was?

  reageer
 • Dick

   

  Blijft moeilijk, verder voor je auto kijken dan je motorkap lang is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert