Uitweek: live muziek van Danny Nicolay

FLEVOLAND
Voor een flink portie cultuur moet je deze week afstemmen op Omroep Flevoland. Op de radio en sociale media besteden we veel aandacht aan theater, literatuur, films en muzikanten. We hebben live-muziek en geven veel vrijkaarten weg.

Gasten en onderwerpen
Onze vliegende verslaggever Gerard van Ommen gaat op bezoek bij theatergezelschap Prins te Paard in Nagele, bij jonge filmmaker Wayne de Boer en kunstenares Iris van het Bosch. 
Verder ook in de uitzending onder andere wereldmuziek van Roelof Rosendal, schrijver van de dag is Greetje van den Berg uit Emmeloord, het bordspel van de dag en live-muziek van Danny Nicolay.

Vrijkaarten en uitquiz
Naast boeiende gasten en onderwerpen zijn er ook weer prijzen te winnen met de uitquiz en met acties op sociale media.

Twee keer per dag wordt de uitquiz gespeeld op de radio: luister naar een cabaret-fragment en laat ons weten welke cabaretier te horen is. De winnaar ontvangt een theater-, bioscoop- of dinerbon ter waarde van 50 euro.

Ook via de sociale media zijn er prijzen te winnen.
* Iedere dag komt er een archieffoto online van een culturele plek in Flevoland. De vraag is: welke locatie is hier te zien?
* Ook is er dagelijks een foto-actie. Vandaag is de opdracht: maak een foto van uw favoriete schilderij of kunstwerk thuis of op het werk. 
* Verder mogen uittips weer met ons gedeeld worden via Facebook, Instagram, Twitter of WhatsApp (06 52524891).

Hiermee zijn vrijkaarten te winnen voor musea, theatervoorstelling en concerten. De winnaars van de foto-actie dingen ook nog eens mee voor een theater-, diner- of bioscoopbon van 50 euro.
 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert