Man gewond na beroving door twee Amsterdammers

ALMERE
De twee mannen die woensdag in een woning aan de Jaap Vegterweg in Almere zijn aangehouden, komen uit Amsterdam. Dat laat de politie weten.

De twee mannen zouden kort daarvoor een 27-jarige man hebben beroofd, die daarbij gewond raakte aan zijn hoofd. Volgens het slachtoffer was hij door de twee Amsterdammers geslagen. Dat gebeurde in de buurt van de Jaap Vegterweg. 

Na tips van getuigen bleek dat de verdachten in een woning aan de Jaap Vegterweg zaten. Een arrestatieteam werd ingezet om de mannen in de flat aan te houden.

De politie kan nog niet zeggen wat de verdachten in dat huis deden. Vooralsnog ziet het er niet uit als een inbraak.

De politie is nog op zoek naar getuigen

reacties (5)

 • Carlo

   

  Dat was vroeger zeker het geval maar we hebben het over NU en over de flat,vanaf het begin zijn de bewoners geadresseerd aan de JAAP VEGTERWEG en was er op de rode kateplaats een aanbelpunt daar hebben nog nooit brievenbussen gehangen!!!! Duidelijker kan ik niet zijn

  reageer
 • Almeerder

   

  Als je er woont, dan weet je ook dat de voorportiek van die flat voorheen altijd gelegen was aan de Rode Katerplaats, maar door overlast van kinderen (belletje-trek) destijds aan die kant afgesloten is. De woningen langs de parkeerplaats overigens zijn ook geadresseerd aan de Rode Katerplaats. Het is niet alleen dat kleine pleintje... ;))

  reageer
 • Carlo

   

  De woning ligt wel geadresseerd aan de jaap vegterweg duhhhhhhh wij wonen er ook de rode kateplaats is de ruimte aangrenzend op de parkeerplaats vomar

  reageer
 • Redactie Omroep Flevoland

   

  De info is van de politie maar we vragen het na. Dank!

  reageer
 • Almeerder

   

  Lieve OF, het is niet gebeurd op de Jaap Vegterweg. Het voorval deed zich voor op de parkeerplaats voor de Vomar (Rode Katerplaats) en de woning bevind zich in de flat aan de Rode Katerplaats, niet de Jaap Vegterweg, die ligt namelijk aan de achterkant en heeft geen woningen aangrenzend (doorgangsweg). Slachtoffer liet weten te zijn geslagen met een vuurwapen, zodoende ook de massale inzet qua uniformen (politie) en het arrestatieteam van diezelfde politie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert