Almere Vandaag verandert opzet website

ALMERE
De website van het Almeerse huis-aan-huisblad Almere Vandaag, voorheen de Almere Dichtbij, verandert. Het is niet meer mogelijk dat mensen er zelf berichten schrijven, maakt uitgever Holland Media Combinatie bekend.

De landelijke website dichtbij.nl, waar Almere Dichtbij onder viel, wordt volgende week opgeheven. De nieuwe website heeft in eerste instantie geen mogelijkheid om zelf content te plaatsen. 

De verandering naar Almere Vandaag was nodig omdat de titel Dichtbij te weinig inkomsten opleverde. Ook in andere gebieden zoals het Gooi, Amsterdam en Haarlem houdt Dichtbij ermee op. 

reacties (1)

  • Pieter Hering

     

    Nu maar hopen dat het krantje overeind blijft. Zou jammer zijn, want het is het meest journalistieke van alle publicaties. Al zijn niet alle verhalen goed van opbouw, het is wel het meest gevarieerd. En ik ben blij dat ze nu af zijn van die meeschrijfrommel, dat kwam de kwaliteit van het krantje niet ten goede. Misschien kan de telegraaf eens goed investeren in AlmereVandaag. Krijgen ze wat meer de kans om de diepte in te gaan.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert