Extra bussen tussen Emmeloord en Zwolle

EMMELOORD
Connexxion zet 's ochtends extra bussen in tussen Emmeloord en Kampen en tussen Emmeloord en Hogeschool Windesheim in Zwolle. De bussen zaten vorige week zo vol scholieren en studenten dat een aantal passagiers niet meer mee kon en moesten wachten op de volgende bus.

Volgens een woordvoerder van Connexxion was deze toeloop niet te voorzien omdat het leerlingenaantal en hun roosters elk jaar verschillen. "Het is altijd even zoeken waar er vraag is naar extra bussen".

Connexxion heeft om 07:31 uur een extra lijn 141 van Emmeloord naar Kampen ingezet en ook rijdt er om 07:10 uur een tweede bus 641 van Emmeloord naar Windesheim. De extra bussen blijven waarschijnlijk het hele schooljaar rijden.

reacties (4)

 • Anoniem

   

  Ook richting Sneek vanuit Emmeloord is het slecht geregeld. In Joure op een drukke rotonde overstappen, en helaas jammer je bus rijdt voor je neus weg. Reis Emmeloord-Sneek ruim 1 1/2 uur. Kunnen ze de trein niet doortrekken?

  reageer
 • Victor

   

  Eens met Barbara. De 148 tussen Lelystad en Harderwijk is overvol en soms moeten ouders dan maar zelf gaan rijden om te zorgen dat men niet te laat op school komt. Connexxion regeert nergens op als je gaat klagen ! 6 september reden 4 bussen de haltes gewoon voorbij ! Connexxion, doe iets !

  reageer
 • een moeder

   

  en deltion word weer vergeten

  reageer
 • Barbara

   

  kan dat dan ook voor de 148 naar Harderwijk. die bussen zijn ook veel te vol. je mag geen eens meer mee enkomt zo te laat op school.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert