Audiotour OVP opnieuw ingesproken vanwege foutjes

FLEVOLAND
In de audiotour van de NS over de Oostvaardersplassen zijn wat foutjes geslopen. Alerte reizigers constateerden dat, en ook Staatsbosbeheer ontdekte de fouten. De door Erica Terpstra ingesproken audiotour is sinds vorige week te downloaden voor smartphones. 

Terpstra vertelt op een zeker moment dat de trein door moerasgebied rijdt, terwijl het gaat om een open vlakte die meer weg heeft van een savanne. Daarnaast wordt beweerd dat de natuur in de Oostvaardersplassen haar vrije gang kan gaan. Dat is niet juist, er is wel degelijk sprake van beheer, laat Staatsbosbeheer weten. 

De NS betreurt de onzorgvuldigheden en geeft aan dat er op korte termijn een nieuwe tekst komt. De afdelingen City Marketing van Lelystad en Almere vinden het heel jammer dat ze niet bij de audiotour betrokken zijn geweest. Dat zou volgens hen fouten hebben kunnen voorkomen.

De audiotour is gemaakt omdat de Flevolijn is gekozen tot mooiste treinrit van Nederland 

reacties (3)

 • De Vries

   

  Helemaal mee eens. En dat beheer waar men het over heeft is beheerd laten creperen!

  reageer
 • Hugo de Groot

   

  Wellicht heeft NS nog verrekijkers over, die door Erica Terpstra zijn uitgedeeld. Tip voor de directie, persvoorlichters van NS en iedereen die op deze route heeft gestemd om deze prachtige route opnieuw te doen maar dan in maanden november t/m juni. Met je verrekijkers heb je een prachtig zicht op de magere scharminkels en door honger gestorven talloze kadavers, die door Staatsbosbeheer ijverig worden weggehaald. Wedden dat je nooit meer op deze route stemt en je diept schaamt wat er onder het mom van natuurbeheer in de Oostvaardersplassen plaatvindt.

  reageer
 • D.van Dierenvriend

   

  En nu ook nog even een winter versie inlaten spreken om het verhaal compleet te maken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert