Gemeente nu ook via Whatsapp bereikbaar

DRONTEN
De gemeente Dronten is vanaf vandaag ook via Whatsapp te bereiken. Via het telefoonnummer 06-51849073 kunnen inwoners en ondernemers vragen stellen aan de gemeente of problemen onder de aandacht brengen. Een voordeel van Whatsapp is dat er ook direct een foto kan worden meegestuurd. 

Het gaat om een proef van een half jaar. In die tijd bekijkt de gemeente of het gebruik van WhatsApp voordelen heeft. Bellen of sms'en naar datzelfde nummer is niet mogelijk.

Volgens de gemeente zullen berichten meestal binnen 24 uur beantwoord worden. Er zal geen privacygevoelige informatie via Whatsapp worden verstrekt.

reacties (4)

 • ndb

   

  Direct geprobeerd en meteen bericht terug ontvangen. Werkt nu dus prima, en nu maar hopen dat dit zo blijft. .

  reageer
 • Drontenaar

   

  Denk niet dat dit gaat werken. Net als de email die je ze stuurt hoor je er vast niks meer van

  reageer
 • drontense

   

  Ik heb vandaag gebruik gemaakt van de wats app van de gemeente. Met foto erbij. In korte tijd reactie terug ontvangen en wordt mijn bericht doorgestuurd naar de betreffende afdeling

  reageer
 • Leuk

   

  Eindelijk. foto's maken bij problemen waar we in Dronten tegen aan lopen is ideaal. Bv fietshekjes op een stoep! ( probeer dan maar eens met een rolstoel naar de andere kant te komen.) Hopelijk gaan ze het dan in het gemeentehuis sneller zien en wordt er wat aan gedaan!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert