Bewoner azc aangehouden voor brandstichting

LUTTELGEEST
Een bewoner van het asielzoekerscentrum in Luttelgeest is aangehouden voor de brand die deze week woedde in zijn woonblok.

De asielzoeker wordt ervan verdacht dat hij zijn woning in brand heeft gestoken. De brandweer schaalde op naar grote brand omdat niet duidelijk was of er nog mensen in de woningen zaten. Dat was niet het geval en het vuur kon snel worden geblust. 

De woning waar de brand woedde, is verwoest. Een andere woning heeft schade opgelopen. 

reacties (6)

 • Almeerder

   

  Dit soort vluchtelingen/getraumatiseerde mensen?!? Voor hetzelfde geld is het 1 van de zeer vele economische migranten. En dan is de originele opmerking volledig van toepassing!

  reageer
 • Barbara

   

  Aanhouden? Vanzelfsprekend, maar ik denk niet dat u van deze getraumatiseerde mensen dezelfde gedachtes kunt/mag verwachten als die u hier laat lezen. Het opvangen van dit soort vluchtelingen heeft nauwelijks iets te maken met een start van een nieuw leven, opleiding, medische zorg e.d . Het trauma zit nog muurvast zo te merken.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Als dank voor de opvang, het geven van een nieuw leven, opleiding, medische zorg, huisvesting enz steken we gewoon de boel in de hens.

  reageer
 • Pzaal

   

  Ach zou wel last hebben van zijn trauma's hij kan er vast niks aan doen. Enkele reis terug is het beste, weg met deze malloot.

  reageer
 • Yoshua

   

  Wat dacht je enkele reis naar huis voor deze pyromaan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dr. Jake

   

  En naatuurlijk ook de schade er ip verhalen met uitzondering van betaling door/via een eventuele uitkering maar pas betaling incl. opgelopen rente accepteren micht die ooit een (echte) baan hebben.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert