Opnieuw lange files op A6 tijdens ochtendspits

ALMERE
Verkeer op de A6 tussen Lelystad en Amsterdam heeft maandagochtend opnieuw te maken gehad met lange files. 

De extra reistijd bedroeg rond 08:00 uur 's ochtends ongeveer een uur. Vooral tussen Almere Stad en Muiderberg stond het verkeer stil.

Tussen de afslagen Lelystad Noord en Almere Buiten-Oost gebeurde eerder op de ochtend een botsing tussen twee auto's. Daardoor ontstond er ook op dit stuk van de A6 een file.

Vorige week stonden er op de A6 en A1 richting Amsterdam ook al geregeld lange files. Deze hebben deels te maken met de werkzaamheden die daar plaatsvinden. 

Ook op het spoor waren er maandagochtend problemen.


 

reacties (8)

 • Begin te balen

   

  Omdat het over land niet lukt, voor de toekomst misschien per boot of per vliegtuig. Dan het water en de lucht maar gebruiken.

  reageer
 • Kees

   

  En smiddags dan. ?vanuit Amsterdam naar Flevoland. Tis een drama. Tijd voor een baan voor vrachtwagens dat scheelt al de helft.

  reageer
 • M.s

   

  Helaas weten veel mensen die er vaak rijden en een beetje helder kunnen denken precies wat het probleem is. Maar toch geven ze continu de werkzaamheden de schuld.

  reageer
 • Almere036

   

  En wat is het probleem? THV de ingang van de wisselbaan begon het voor mij weer te rijden tot ik volledig de A1 op kwam toen weer klein stukje langzaam. Mensen schieten van linkerbaan (die naar Amersfoort/Hilversum gaat meteen naar rechts waardoor iedereen op de rem moet staan. En daarbij ook de gebruikelijke Hollandsebrug spookfile maakt een megafile. Dat is eigenlijk het ergste, ook voor de aanpassing altijd tot aan de brug file?!?!?! Zijn mensen bang ofzo om de polder te verlaten? Hopelijk verdwijnt dat als het hele project af is, maar daar ben ik bang voor.

  reageer
 • Japioo

   

  Tegenwoordig vertrek ik maar een uur eerder en kan ik zonder files doorrijden , scheelt een hoop ergenis en verloren tijd

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Van a naar beroerder

  reageer
 • Ron

   

  als de mensen leren ritsen zal het een stuk schelen en niet van links naar rechts in de file

  reageer
 • Sjaak

   

  Als ik zo langzaam door rij kom ik te laat op mijn afspraken. Automobilisten zullen zich nooit aanpassen blijkbaar?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert