Liquidatie Aziz Anzi vermoedelijk om drugsruzie

ALMERE • Di 20 september 2016 | 21:16 • Dinsdag 20 september 2016 | 21:16
De liquidatie van de Almeerder Aziz Anzi, vorig jaar op 19 september langs de A12, heeft vermoedelijk te maken met een conflict over de handel in verdovende middelen. Dat maakte de politie dinsdagavond bekend in het tv-programma Opsporing Verzocht

De politie kwam verder met aanvullende informatie over de liquidatie en het leven van het slachtoffer. Zo heeft de Almeerder waarschijnlijk tijdelijk op bungalowpark Buitenborgh in Vinkeveen gewoond. De recherche wil graag weten in welk huisje hij verbleef en of mensen hem daar gesproken hebben.

Daarnaast is er meer duidelijk geworden over de vluchtroute van de verdachten. Ze reden na de moord de A12 op richting knooppunt Oudenrijn. Daarbij reed de zwarte Mercedes door rood en raakte hij bijna een andere auto. De politie is op zoek naar de bestuurder van dat voertuig. Ook is de politie nieuwsgierig naar een ontmoeting die de Almeerder had twee dagen voor hij werd doodgeschoten. Hij was toen in een McDonalds in Rijswijk met twee mannen. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel