Eerste COC-evenement in Flevoland

LELYSTAD
Jong en Out/Expreszo, dat is de naam van de eerste bijeenkomst die het COC in samenwerking met Bureau Gelijke Behandeling organiseert in Flevoland. Het jongerenevenement in Lelystad moet de opmaat zijn naar een volwaardige Flevolandse COC-afdeling in 2018. 

Volgens het COC, de belangenvereniging voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT's), zijn evenementen zoals Jong en Out/Expreszo hard nodig in Flevoland. 

De bijeenkomst is aanstaande zaterdag om 14.00 uur in Utopodium. Op 6 oktober is een vergelijkbaar evenement in Almere. 


 

reacties (4)

 • Jan

   

  Ik zou zeggen, wat vrijwilligers voor dit evenement ophalen uit een van de AZC's, goed voor de integratie , toch? Voeg daarbij eenieder die zich schuldig heeft gemaakt aan homohaat, zoals die toestanden in Groningen laatst, dan kunnen zij gelijk eens meemaken wat een aardige mensen dit zijn. Overigens, om even alles helder te krijgen, dat waren van die zogenaamde flinke autochtone jongens uit de polder..

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Hier zijn vrijwel helemaal geen homo's in de polder" - hahahaha, geloof je dat zelf?

  reageer
 • Nico

   

  Goede zaak; laat maar komen de Flevolandse COC.

  reageer
 • wazig

   

  Hier zijn vrijwel helemaal geen homo's in de polder, en de paar die er zijn zijn volkomen opgenomen in de gemeenschap. Het zal er niet stormlopen in het Utopoduim, de meesten zullen van buitenaf komen. In Emmeloord hebben we op de lange nering een homobar je ziet er weinig volk snap niet waar ze van kunnen bestaan.

  reageer
 • SAS

   

  Hoe weet u dat? Zijn helaas genoeg mensen die in de kast blijven uit schaamte, onbegrip of angst.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert