Modder grootste uitdaging voor Mud Masters

BIDDINGHUIZEN
De organisatie van Mud Masters zet alle zeilen bij om komend weekend het terrein in Biddinghuizen om te toveren tot een modderpoel. Vanwege het droge weer is het parcours nu nog een grote zandbak. Komend weekend worden er 20.000 mensen in Biddinghuizen verwacht die meedoen aan de obstacle run. 

De afgelopen dagen heeft de organisatie stad en land afgezocht naar pompen om water uit omliggende vijvers en kanalen op het terrein te spuiten. Vanaf donderdag gaan de pompen dag en nacht aan. De organisatie is ervan overtuigd dat het terrein op tijd klaar is voor Mud Masters. 

Bij Mud Masters leggen de deelnemers een parcours af met hindernissen, gebaseerd op echte militaire stormbanen. De afstanden zijn 6, 12, 18 of 42 kilometer en het parcours kan individueel of in groepsverband worden afgelegd. 

Omroep Flevoland zendt het evenement komend weekend live uit via de website en de app. Ook wordt er op beide dagen een liveblog bijgehouden. Via Youtube zijn daarnaast ook alle starts van de teams te zien. 
 

reacties (2)

 • Antje Ha

   

  Aardig maar een stormbaan is in het echt hoogstens een paar honderd meter. De kunst is natuurlijk om er met bepakking of met draagbaar overheen te gaan.

  reageer
 • Joop

   

  Materiaal zat te krijgen in de omgeving om water te verpompen. gemiddelde loonwerker in de buurt heeft genoeg materiaal.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert