D66 zet zich in voor dieren

ALMERE
Als de politie uitrukt voor huiselijk geweld, moet ze ook kijken of er mogelijk geweld is gebruikt tegen huisdieren. Dat wil D66 in Almere. Dit idee moet toegevoegd worden aan de nieuwe nota Dierenwelzijn. 

Verder wil de partij meer duidelijkheid over dieren van verzorgings- en verpleeghuizen. Voor nieuwe bewoners moet het duidelijk zijn of ze hun huisdieren mogen meenemen.

In totaal heeft D66 in Almere acht aanvullingen op de dierennota in petto. Ze worden donderdagavond in stemming gebracht. Bij de moties en amendementen zit ook een pleidooi voor biologisch geproduceerd eten in de kantine van het stadhuis.

reacties (4)

 • Ine

   

  Raadsvergaderingen zijn openbaar. Op gemeenteraad.almere.nl kun je bij de agenda politieke markt zien hoe laat het onderwerp wordt behandeld. Je kunt er altijd bij zijn, maar thuis kijken kan ook, zowel live als later. Klik hiervoor op "bekijk de uitzendingen". De nota wordt inderdaad vanavond besproken maar hij staat nog niet bij de besluitvorming, dat zal dan wel volgende week worden (Is meestal een week later).

  reageer
 • Barbara

   

  Is niet duidelijk, maar vermoed rond 20.00 uur..

  reageer
 • Jo de la Hita

   

  Zo kennen we d66 weer populisme in het kwardraat. Bij huiselijk geweld gebeurt dat al. Dus goedkoop scoren of ze het zelf bedacht hebben. Bij dieren naar het verzorgingshuis. En zelfs zoiets alsdetentie zijn vaak ook al protocollen en regelingen voor. Mocht dat niet goed geregeld zijn bel Pia Dijkstra die weet er nogwel een handeltje van te maken

  reageer
 • Vraag

   

  Weet iemand of zo'n stemming openbaar is?? Misschien hoe laat dat gebeurd?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert