'Niet proberen Marknesserbrug te vervangen'

EMMELOORD
De politiek in Noordoostpolder buigt zich maandagavond opnieuw over de toekomst van de Marknesserbrug, bij De Golfslag. 

Het standpunt van de VVD is duidelijk: renovatie van de brug is voldoende. Het college van burgemeester en wethouders moet niet proberen de Marknesserbrug in Emmeloord compleet te vervangen. Volgens Willem Keur van de VVD is renovatie drie miljoen goedkoper. 

Eerder dit jaar konden de gemeente en een aannemer het niet eens worden over renovatie. 

reacties (6)

 • Harm

   

  Brug is vier jaar geleden compleet gerenoveerd, schande dat het nu alweer moet. Er is iets niet okay bij de opdrachtgever of bij de aannemer, Misschien is een dam een optie noodlijdend Nederland kan zich niet veroorloven alleen voor de plezier vaart kosten te maken tenzij men tol gaat heffen via internet bankieren wilt u er door? gaarne 20 euro overmaken! want zelfs een mannetje met een klomp is te duur, economisch is deze constructie een ramp.

  reageer
 • KC

   

  Als je geen aannemer kan vinden die voor dit geld de brug kan en wil renoveren, kies dan voor een nieuwe.

  reageer
 • Harm

   

  Brug is nog niet zolang geleden gerenoveerd, opmerkelijk dat dit alweer moet gebeuren, vriendendienst wellicht?

  reageer
 • willem

   

  Zoals gebruikelijk slaakt de VVD een paar populistische kreten zonder zich in de materie te verdiepen. Als de VVD zich zo blijft opstellen kunnen we het college bij elkaar vegen maar dat is wellicht de bedoeling van de VVD.

  reageer
 • Rogier de Groot

   

  Eerst kijken of de problemen uberhaupt met een renovatie op te lossen vallen. Zo niet, dan hoef je naar mijn mening niet naar renovatie te kijken. Anders kijken wat op de langere termijn maatschappelijk gezien (kosten, veiligheid en gebruiktsgemak) slimmer is.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Carry

   

  Ja natuurlijk. Totdat ze tegen een heleboel problemen aanlopen waardoor de renovatie stukken duurder wordt dan een nieuwe. Daarbij is deze brug veel te smal en daardoor levensgevaarlijk voor het langzaam verkeer. Maar ja Willem Keur fietst er nooit overheen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert