'Serieuze plannen voor woningen in Eurotower'

LELYSTAD
Er zijn serieuze plannen voor woningbouw in kantorencomplex Eurotower in Lelystad. Dat bevestigt vastgoedprofessional Peter Krol. Hij heeft voor Coriander Real Estate een studie gemaakt voor woonstudio's in het zes verdiepingen tellende pand aan de Noorderwagenstraat bij winkelcentrum Lelycentre.

Markt in beweging
Krol benadrukt dat het plan zich in de beginfase bevindt en dat er nog contact met de gemeente moet plaatsvinden over een wijziging van het bestemmingsplan en het bepalen van de doelgroep. Feit is volgens hem dat de kantorenmarkt in beweging is en eigenaren duidelijke interesse tonen voor woningprojecten.

Kantoren worden woningen
Dat blijkt ook uit recente initiatieven. Onlangs werd bekend dat in het kantorenpand De Waagh aan de Waagpassage in het Stadshart 38 appartementen komen. Vorig jaar was daar het nieuws dat een kantoor aan de Parkwijk omgebouwd gaat worden tot een complex met 28 appartementen.

 

reacties (5)

 • Mars

   

  Goed initiatief. Mogen ze er met meer doen.

  reageer
 • Dirk2

   

  Ben dan wel benieuwd naar de koop/huurprijzen? Ik ben bang dat het selectief wonen zal zijn in hokkerige ruimten...

  reageer
 • Frits

   

  Leuk initiatief. Gunstige locatie. Ook tegelijk maar met de rest van de kantoren rond het Lelycentre doen.

  reageer
 • Willem D

   

  Maar wanneer stoppen ze eens met bouwen van zulke gebouwen.

  reageer
 • Joke

   

  Wanneer is er dan voor het laatst zo'n gebouw in lelystad neergezet?

 • Opa70++

   

  Maak daar maar senioren woningen van. Dicht bij de winkels, openbaar vervoer dinsdag markt en gezondheids centrum. Geweldig,ik schrijf mij bij deze gelijk in.

  reageer
 • Johan

   

  Wellicht is het een mooi plan om van het,binnenkort leegstaande, oude politiebureau senioren woningen te maken. Mooi tussen Bovenover en De Uiterton in en al heel geschikt gemaakt voor bewoning. Maar daar moet uiteraard eerst een groep hotemetoten over nadenken....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert