Flevo Delta wil iets doen aan leeggeroofde clubkas

DRONTEN
Atletiekvereniging Flevo Delta in Dronten gaat zaterdag proberen om de clubkas weer wat aan te vullen. In mei van dit jaar kwam naar buiten dat de ex-penningmeester heeft bekend dat hij jarenlang geld van de club in eigen zak heeft gestoken. 

100.000 Euro
Door de diefstal is de club al het spaargeld kwijt. "Het zou in totaal om een ton gaan, heb ik in de wandelgangen gehoord", aldus clublid Dorine van Arendonk. Zij organiseert deze inzamelingsactie die samen valt met de clubkampioenschappen. Het bestuur van de atletiekvereniging wil nog niet reageren op het genoemde bedrag, zolang de zaak nog in onderzoek is door justitie.

Veiling
Zaterdag wordt tijdens de clubkampioenschappen op allerlei manieren geld ingezameld. Dorine: "Leden hebben taarten gebakken die worden verkocht. Er is een rad van avontuur, je kunt diensten kopen zoals een tuinman of bijles. Ook is er een veiling waar een schilderij van Herman Brood te koop is. Allemaal door leden van AV Flevo Delta beschikbaar gesteld." 

reacties (3)

 • Andrea

   

  Wie gaat nou stelen van zijn eigen vereniging als penningmeester?? Witte borden crimineel en ordinaire dief en oplichter!

  reageer
 • Uhm...

   

  Geld weg en bekend wie het gedaan heeft. Deze man had volgens Linked-In een beste baan, dus hij heeft vast een spaarrekening ergens. Uhm...

  reageer
 • Ron

   

  Met certificaat van echtheid van Koos?

  reageer
 • Ja

   

  Ja, gegarandeerd onvervalst vals .......!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert