Reeks van auto-inbraken in Stripheldenbuurt

ALMERE
In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er zes auto-inbraken gepleegd in de Almeerse Stripheldenbuurt. Volgens een wijkagent zijn er airbags en navigatiesystemen meegenomen.

De politie is een buurtonderzoek gestart en roept mensen op om aangifte te doen. Tot nu toe is er namelijk nog maar één aangifte gedaan. 

Volgens de Facebookpagina van de buurt zijn de inbraken gepleegd aan de Winoahstraat, Lupardistraat en op de Henk Sprengerweg. 

reacties (5)

 • Party-Palme

   

  leuk hier in Almere-Buiten. Ik tel af volgend jaar te verhuizen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Zet je auto dan ook in je garage. Mijn vriend Wiebe en ik parkeren hem netjes iedere avond in de garage.

  reageer
 • Anoniem

   

  Kruidenwijk ook 7 mijn auto was ook de sjaak ook airbags eruit gemolt

  reageer
 • Gedu Peerde

   

  Het stelen van geld en goederen is al zo oud als de mensheid. Hier kom je nooit van af. Als er niets meer uit auto's gestolen kan worden, dan wordt de aandacht verlegd naar andere zaken. Helaas wordt een klein deel van de mensen geboren met een niet te verwijderen criminaliteitsgen.

  reageer
 • George

   

  En ook deze gaan allemaal naar de Oostblok landen om in geïmporteerde ex total loss auto's uit Nederland geplaatst te worden. Vervolgens worden deze weer geïmporteerd en komen terug op de markt. Wanneer wordt het exporteren van total loss auto's een keer verboden? Dan ben je hier eindelijk eens vanaf.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert