Onderhoud deel Houtribweg afgerond

LELYSTAD • Do 29 september 2016 | 10:54 • Donderdag 29 september 2016 | 10:54
Het groot onderhoud aan een deel van de Houtribweg in Lelystad wordt komende nacht afgerond. Dan wordt één van de brugdelen van Noordersluis teruggeplaatst.

Fietsers kunnen vanaf vrijdag weer gebruik maken van het fietspad langs de Houtribweg. De afgelopen weken werden auto's gedeeltelijk over het fietspad geleid. In de nachten van 3 op 4 oktober en van 31 oktober op 1 november gaan de Houtribweg en het fietspad dicht. Dan wordt het opnieuw geasfalteerd.

De brug van de Noordersluis wordt vanaf zaterdag weer bediend. De hoogtebeperking voor de scheepvaart wordt dan opgeheven.

Begin oktober begint het onderhoud aan een ander deel van de Houtribweg: het deel tussen de brug Noordersluis en de rotonde van de Ringdijk in Lelystad Haven. Dat duurt tot half november. Het verkeer kan in beide richtingen gebruik blijven maken van de weg, maar moet wel rekening houden met vertraging.  

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel