Shop-in-shop winkel Welleuk voorzichtig begonnen

LELYSTAD
Hoewel de inrichting nog niet helemaal af is, ging de shop-in-shop winkel Welleuk in Lelystad zaterdag voor het eerst open.

In het pand kunnen particulieren, ondernemers en verenigingen hun spullen verkopen, zonder dat ze erbij hoeven te zijn.Gebruikers richten zelf een kraam in; de verkoop en financiële afhandeling doen de eigenaren van de winkel.

In het pand is ruimte voor zo'n honderd stands, zaterdag waren er zo'n 15 in gebruik. Eigenaar Jan Verdenius verwacht dat het aantal stands de komende weken snel zal toenemen. Eind oktober staat de officiële opening gepland.   

 

reacties (7)

 • John

   

  Dat is niet helemaal waar. Sommige kunnen nog maar een paar stappen doen en dan soms nog enkel met de grootste moeite. Blijft natuurlijk de vraag of je elk vervoersmiddel in je winkel toe moet laten.

  reageer
 • Suzanne

   

  Ik ben als creatieveling super blij met dit concept!

  reageer
 • Beitske

   

  Iemand die een scootmobiel gebruikt is ook in staat kleine stukjes te lopen anders was het wel een rolstoel. De één bestuurt een scoot voorzichtig maar er zijn ook mensen die dat niet doen. In de winkel staan spullen van andere mensen waar zuinig mee omgegaan moet worden. De scoot kan zo voor de winkel geparkeerd worden. Ik vind het prima dat er geen scoots in de winkel mogen en geef de eigenaar van de winkel gelijk.

  reageer
 • Lies

   

  Weet je waarom ze niet naar binnen mogen? omdat die dingen steeds groter worden! het zijn net halve auto's! ze blokkeren de hele boel..

  reageer
 • Hans de Boer, Lelystad

   

  Waar, waar, waar. ..?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Priscilla

   

  Heel erg jammer dat mensen in een scootmobiel gewoon naar buiten worden gestuurd. Ruimte genoeg maar met je scootmobiel mag je niet naar binnen. Als dan ook nog de vergelijking wordt gemaakt dat je in je huiskamer ook niet met je scootmobiel naar binnen gaat ben je volgens mij zo ie zo kansloos.

  reageer
 • johan

   

  helaas, dit is een in het hele land veel geprobeerde aanpak. Overal mislukt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert