Atelierroute wordt Tour of Art Flevoland

LELYSTAD
Kunstenaars uit heel Flevoland deden dit weekend mee aan de eerste Tour of Art Flevoland in Lelystad. Op achttien plekken in Lelystad hangt of staat kunst van ruim 50 kunstenaars. Het gaat onder meer om schilderkunst, keramiek, sieraden, fotografie en interactieve kunst. 

Tour of Art is de opvolger van de Atelierroute Lelystad die al sinds 2005 georganiseerd wordt. Sinds vorig jaar zijn niet alleen kunstenaars uit Lelystad welkom, maar ook artiesten uit andere gemeenten. Daarom is de naam van het evenement aangepast. 

Sinds kunstenaars uit heel de provincie exposeren op Tour of Art Flevoland, komen er volgens de organisatie meer bezoekers af op het evenement.

reacties (2)

 • Ih

   

  Ik vond het super leuk, volgend jaar maken wij nog een groter rondje. Teveel gemist dit jaar.

  reageer
 • johan

   

  Dus eerst was het alleen in lelystad en toen heette het Altelier route Lelystad. Nu is het nog steeds alleen in Lelystad en heet het Flevoland. Subsidie trucje zeker want het slaat natuurlijk nergens op?

  reageer
 • Yo

   

  "Sinds vorig jaar zijn niet alleen kunstenaars uit Lelystad welkom, maar ook artiesten uit andere gemeenten. Daarom is de naam van het evenement aangepast. "

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert