Controleurs gezamenlijk 's nachts op pad

LELYSTAD
Controleurs van de politie, brandweer, waterschap, omgevingsdienst en de gemeente Lelystad gingen dit weekend gezamenlijk langs bij bedrijven. Zij hielden een handhavingsestafette. Deze is bewust buiten kantooruren gehouden. 

De verschillende controleurs willen weten wat er's avonds en in het weekend gebeurt op de industrieterreinen. Normaal gesproken gaan de controleurs afzonderlijk de straat op. Door dit nu gezamenlijk te doen, hopen ze de ondernemers minder tot last te zijn.
 
De hele nacht reden de controleurs door de stad, opzoek naar bedrijven waar nog licht brandde. Of en hoeveel overtredingen er zijn geconstateerd is nog niet bekend.


 

reacties (3)

 • Frans

   

  Alleen in het weekend? Bij nacht en ontij is ook maandag 1315 bv. Gaat het niet om normale handhavingsbeleid controles waar de overheid voor hoort te staan? Dit soort controles is niet weg te bezuinigen met een digitale flitspaal!

  reageer
 • Gh

   

  Eng....

  reageer
 • Jan

   

  Dus als je overwerkt in het weekend of s'avonds dan ben je in overtreding ?

  reageer
 • Henk

   

  De brandweer moet weten of er mensen in een pand aanwezig zijn. Als een bedrijf geen vergunning heeft om in het weekend open te zijn en dat toch zou doen en er gebeurt iets.... Vooral voor bedrijven met gevaarlijke stoffen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert