Opnieuw directeur weg bij Ichthus College

DRONTEN
Opnieuw is een directeur weg bij het Ichthus College in Dronten. Na het ontslag in juli van rector Jan Braam vanwege 'verstoorde arbeidsverhoudingen' is nu ook Annemieke van der Molen weg bij de school. Het is niet bekend of ze is ontslagen of zelf besloten heeft te vertrekken.

Van der Molen vormde samen met Braam de schooldirectie. In een brief aan de ouders wordt gemeld dat Chrit de Koning haar opvolgt als interim-directeur. Het rommelt al langer op het Ichthus College. Een deel van de school is onlangs verhuisd naar het nieuwe schoolgebouw Het Perron

Landstede Groep, waar de Dronter school onder valt, wil nog niet reageren en zegt dinsdag met een persverklaring te komen. "We willen eerst het personeel op de hoogte brengen," aldus een woordvoerder.

reacties (4)

 • Anoniem

   

  Waar is toch de goede oude tijd van 't Lichtschip gebleven......klein, overzichtelijk en ook nog goede school.......

  reageer
 • Bezorgde ouder

   

  Er is 23 september al een brief richting de ouders gegaan met dit nieuws en dan moet volgens de woordvoerder van Landstede nog het personeel op de hoogte worden gebracht en een persverklaring naar buiten worden gebracht? Dit geeft mij de indruk dat ze bij de Landstede Groep de zaken ook niet voor elkaar hebben.

  reageer
 • Kees

   

  Nee het Almere college dat is wat!

  reageer
 • Gerten

   

  Wat een onzinnige oproep! Ondanks tijdelijk wat gerommel in de top is Het Ichtus voor de leerlingen een uitzonderlijk goede school.

 • Ouder

   

  Eindelijk komt het lek boven bij het Ichthus. Kies voor het Almere College, al jarenlang een stabiele school. Wees welkom Ichthus leerlingen op deze warme school.

  reageer
 • Andere ouder

   

  Denk je dat dat de oplossing is? Het A.C. heeft helemaal niet de capaciteit om al deze leerlingen erbij te krijgen en dat zal dan ook automatisch weer ten koste gaan van de kwaliteit van deze school. Daarnaast verzwak je het I.C. daar nog veel verder mee waardoor deze wellicht geen bestaansrecht meer zal hebben en de keuze voor maar 1 middelbare megaschool in Dronten zal ook niet goed zijn.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert