Plofkraak AH aan de Haarlemmermeer

EMMELOORD
Inbrekers hebben in de nacht van maandag op dinsdag een plofkraak gepleegd bij de Albert Heijn aan de Haarlemmermeer in Emmeloord. De daders hadden het voorzien op de losse geldautomaat van de ING in de winkel.

De politie zag bij aankomst rook uit de gehavende automaat komen, maar kan niet zeggen of er geld is buitgemaakt. De winkel is om acht uur gewoon open gegaan. Volgens een woordvoerder van Albert Heijn is de schade in het pand gering. 

Winkels van Albert Heijn zijn de laatste maanden een gewild doelwit van plofkrakers. Het supermarktconcern kondigde daarom maandag nog maatregelen aan. Recent waren er plofkraken bij supermarkten in Almere Muziekwijk en Tussen de Vaarten.

reacties (4)

 • Rob

   

  De aangerichte schades die die knuppels aanrichten is vaak vele malen groter dan ze uit zo'n automaat halen. Ik zou zeggen ga eens gewoon werken voor je geld of doe het anders gewoon op de dag stelletje hersenloze lafaards.

  reageer
 • Burger

   

  Je zou als winkeleigenaar haast een maand je matras in het kantoor leggen en zo posten.

  reageer
 • Jond

   

  Dat is wanneer de automaat open 'geploft' is en zo te zien staat de automaat open en is er dus 'waarschijnlijk' een plofkraak geweest. Ook goedemorgen!!!

  reageer
 • J. de Vries

   

  Gelukkig wel een klein plofje dan. Ziet er gelukkig allemaal nog redelijk intact uit. Dit i.t.t. de plofkraken die we kennen van het nieuws waar totale gevels van de fundering geblazen worden.

 • J. de Vries

   

  Heel vervelend natuurlijk maar op de foto's zie ik geen 'plof'. Lijkt alsof er een ruit ingetikt is. Wat is volgens jullie dan een plofkraak??

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert