Veel rookschade door brand in filiaal Delifrance

ALMERE • Di 4 oktober 2016 | 19:41 • Dinsdag 4 oktober 2016 | 19:41
Een brand in broodjeszaak Delifrance heeft dinsdagavond in het centrum van Almere voor rookschade gezorgd bij de Muntgarage, elektronicazaak Apollo, 'De Bakker & De Vries' en Delifrance zelf.

Iets na 19.00 uur kreeg de brandweer melding van een containerbrand waarbij mogelijk ook een auto betrokken zou zijn. Dat bleek niet het geval te zijn. Wel was er brand in de broodjeszaak. 

Veel rook in de winkels
In de drie winkels die grenzen aan de parkeergarage hing erg veel rook. De brandweer is via de achterkant de winkelpanden binnengegaan. 

Een woordvoerder van de brandweer zegt dat het niet duidelijk is wat de oorzaak van de brand is. De Delifrance en de Muntgarage zijn deze woensdag gesloten, de aangrenzende winkels zijn wel open.  
Wanneer de Muntgarage weer open gaat is nog niet bekend. De gemeente Almere meldt dat wordt onderzocht of de brand constructieve schade heeft toegebracht aan de garage.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel