Opknapbeurt Meerpaalplein opnieuw verschoven

DRONTEN
De werkzaamheden aan het Meerpaalplein in Dronten starten begin januari. Dat zei wethouder Dirk Minne Vis dinsdagavond. Daarmee wordt de opknapbeurt van het plein voor de tweede keer verschoven.

Het werk zou eigenlijk al vorige maand starten. Dat werd op verzoek van de gemeenteraad verschoven naar 1 november. Zo konden de terrassen nog profiteren van de mooie nazomer. Nu starten de werkzaamheden in het nieuwe jaar. Volgens Vis komt dat beter uit met het bestellen van de bouwmaterialen. 

Klaar voor Koningsdag
De opknapbeurt van het plein zal binnen de geplande tijd zijn afgerond, zegt Vis. Het plein moet voor Koningsdag klaar zijn. De gemeente wil binnenkort vertellen hoe het plein er exact uit gaat zien. Gedacht moet worden aan bijvoorbeeld een waterpartij, meer groen en sfeerverlichting.

reacties (5)

 • An

   

  Dronten winkelgebied is een grote saaie stenen bende

  reageer
 • Brinkman

   

  Er zal wel wat anders mis wezen

  reageer
 • Ron de meest echte

   

  En dan heb je straks vorst waardoor het weer uitgesteld wordt.

  reageer
 • DD

   

  Ik dacht altijd dat het Meerpaalplein het plein in De Meerpaal was (of vroeger dat stukje daarbuiten)... Het plein waar de terassen staan heet Het Redeplein!

  reageer
 • Johan B

   

  Nee hoor. Het gehele plein tussen Meerpaal en gemeentehuis heet tegenwoordig Meerpaalplein. Besloten door de Commissie Naamgeving Openbare Ruimte, voorheen de Werkgroep Straatnaamgeving, en bekrachtigd door het College van B en W. Tot voor kort had dat plein (of de vroegere pleinen) geen officiële naam. Nu dus wel.

 • Ron

   

  Vreemd verhaal. Er had toch al lang besteld kunnen worden? Hier zit een luchtje aan.

  reageer
 • andere Ron

   

  nou .... dat lijkt me sterk ... is idd een fenomeen wat steeds vaker voorkomt m vr gr de echte Ron

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert