Delphine en Shakira dansen met Justin Bieber

ALMERE
Ze kunnen het nog nauwelijks geloven. De 11-jarige Delphine van Garderen uit Lelystad en de 13-jarige Shakira Lens uit Almere staan komend weekend samen met Justin Bieber op het podium. De bekende Canadese artiest geeft dan twee concerten in Gelredome in Arnhem.

YouTube
De twee meisjes hebben hun optreden te danken aan een danswedstrijd op YouTube. Bij elke show van zijn wereldtournee kiest Bieber vier kinderen uit die mogen meedansen. Het is dus bijzonder dat Delphine en Shakira allebei met Justin Bieber mogen optreden. 

Delphine
Delphine is al op jonge leeftijd begonnen met dansen. Inmiddels volgt ze de vooropleiding van het Lucia Marthas Institute for Perfoming Arts in Amsterdam. Shakira
Shakira heeft al aan dansprogramma's op tv meegedaan: Dance, Dance, Dance, So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now. Ook is zij vorig jaar met haar dansgroep naar Los Angeles afgereisd voor een wedstrijd. Beide dames willen graag professioneel danseres worden. Het optreden met Justin Bieber is wat Delphine en Shakira betreft pas het begin. 

reacties (1)

  • Sander

     

    Misschien kunnen ze hem aanspreken op zijn puberale wangedrag en het keer op keer vergeten dat artiesten toch een soort van voorbeeldfunctie hebben. Would be nice.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert