Vier arrestaties na vechtpartij op azc

DRONTEN
Na een vechtpartij in het asielzoekerscentrum in Dronten heeft de politie donderdag vier mannen aangehouden. Volgens een woordvoerder zijn drie van de verdachten bewoners van het azc, de vierde is een inwoner van Elburg.

De vechtpartij vond rond 02.30 uur plaats op het azc-terrein aan de Vossemeerdijk. Agenten die op de melding afgingen, zagen bij de receptie een man uit Elburg staan die gewond was aan zijn gezicht. Uit onderzoek bleek dat de Elburger eerst zelf twee bewoners van het azc had gestoken met een voorwerp. Volgens de politie liepen de twee daarbij oppervlakkige verwondingen op.

Beveiliging belde de politie
De messentrekker werd vervolgens door zijn slachtoffers geslagen. Daarna werd de ruzie gesust door de beveiliging van het azc, die ook de politie belde.

De drie mannen werden meegenomen naar het politiebureau. Een van hen moest eerst nog behandeld worden in het ziekenhuis. Tijdens het onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij heeft de politie donderdag overdag nog een derde bewoner van het azc aangehouden die mogelijk ook betrokken was bij de vechtpartij.

Volgens de politie zitten alle vier de mannen nog in de cel. 

 

reacties (6)

 • Anne boersma

   

  Jos Holtslag pff grappen maker.

  reageer
 • Kees Prins

   

  He wat vervelend weer. Heb je als klein kind al geen 3-wieler gehad in je eigen land, wordt je hier als volwassene ook weer geplaagd. Minimaal 1 psycholoog per persoon erop zetten, hebben ze gewoon nodig, want het zijn toch allemaal vluchtelingen en geen gelukszoekers uit Maroc of Afghanistan. Dit houdt niet op! Wordt alleen maar erger, en het coa maar wegkijken en ontkennen dat azc's op ontploffen staan.... Maar dit mag men absoluut niet vermelden in NL, want dan komen de linksche sandaaltjes hevig in opstand.

  reageer
 • Annechien

   

  Eerst even goed lezen: de Elburgenaar was de messentrekker. De bewoners van het AZC de slachtoffers. En als je ze alle 4 wil terugsturen, waar moet dan de Elburger naar toe? Terug naar Elburg!

  reageer
 • Sn

   

  Maar volgens de burgemeester gebeurt er niets..

  reageer
 • Willem dronten

   

  Alle 4 het land uit weg er mee

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hans

   

  Die verdienen een enkele reis terug.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert