Lowlands na 23 jaar verder met andere vormgever

BIDDINGHUIZEN • Di 11 oktober 2016 | 14:15 • Dinsdag 11 oktober 2016 | 14:15
Het Lowlands-festival in Biddinghuizen gaat na 23 jaar verder met een andere vormgever. De aankleding van het festivalterrein werd sinds de allereerste editie in 1993 verzorgd door kunstenaar en Claw Boys Claw-zanger Peter te Bos.

Volgens een woordvoerder van organisator Mojo is het festival nog steeds heel tevreden over die samenwerking, maar was het 'gewoon' tijd voor een frisse wind. Hij wijst erop dat de muziekprogrammering en de indeling van het festivalterrein altijd al aan veel verandering onderhevig zijn geweest.

Rapid Razor Bob blijft
Enkele bekende Lowlands-ontwerpen, zoals het scheermes-mannetje Rapid Razor Bob en de grote wit/rode schoorstenen bij de ingang, zal het festival wel blijven gebruiken. Volgens de organisatie zijn die zo bepalend voor de identiteit dat Lowlands er geen afscheid meer van wil nemen.

Als nieuwe vormgever is Hansje van Halem aangetrokken. De Amsterdamse kunstenaar staat bekend om haar grafische patronen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel