Debat over illegale huwelijken uitgesteld

ALMERE
Het raadsdebat over mogelijk illegaal gesloten huwelijken in de Almeerse Al Raza moskee is donderdagnacht niet door gegaan. 

Het debat over de jeugdzorg, waarbij wethouder René Peeters in de problemen kwam, liep uit tot kwart over drie vrijdagmorgen. Daardoor was het te laat om nog over de huwelijkskwestie te praten. 

In een verklaring ontkennen de zes Almeerse moskeeën dat er illegale huwelijk worden gesloten in de stad. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of dat daadwerkelijk zo is. Gedurende het onderzoek is de voorzitter van de Al Raza moskee op non-actief gesteld. Het onderwerp wordt nu in de eerste week van november alsnog op de Politieke Markt besproken.
 

reacties (4)

 • Sander

   

  Ontkennen, ja daar zijn ze goed in!

  reageer
 • Tsja

   

  Ik heb 3 vriendinnen waar ik een hele innige relatie mee heb.. Niks mis mee.

  reageer
 • Pzaal

   

  Natuurlijk joh. Zeker te druk met het financieren van de flopriade?

  reageer
 • Flevogoed

   

  Van uitstel komt afstel , trek open die beerput voor er nog meer slachtoffers vallen van dit soort onmenselijke praktijken .

  reageer
 • ach ja

   

  Zeker net zoals de pedofielenkwestie in de Katholieke en Christelijke kerken? 10-duizenden echte slachtoffers en niet 1 veroordeling. Alle 'bewezen' zaken zijn al verjaard. Alle niet verjaarde zaken zijn onder het tapijt geschoven. Waarom Mogen 2 mensen voor hun geloof niet trouwen? In het echt dus voor de wet zijn ze niet getrouwd dus is er niets aan de hand.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert