Drie Flevolanders op kieslijst Piratenpartij

FLEVOLAND
Drie Flevolanders staan op de kieslijst van de Piratenpartij: Rico Brouwer en Vincent van der Velde uit Almere en Jelle Dirk Pasterkamp van Urk. In totaal staan er 36 mensen op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017. 

De verschillende kandidaten hielden zondag een pitch op het partijcongres. Dat bepaalde vervolgens de definitieve plek op de kieslijst. Het is de derde keer dat de Piratenpartij meedoet aan de Tweede Kamerverkiezingen. Bij de verkiezingen in 2010 en 2012 wist de partij geen zetels te halen. 

Vincent van der Velde was tussen 2002 en 2006 wethouder namens Leefbaar Almere.


 

reacties (4)

 • .\/\/.

   

  Eerst bij Leefbaar, nu bij de Piratenpartij. Is het iemand die voor zijn opvattingen staat? Of een avonturier op zoek naar pluche?

  reageer
 • Thomas

   

  Maar is hij consistent in zijn eigen opvattingen? Als ik zijn bijstand nodig heb, werkt hij dan gratis voor me net zoals hij wil dat mensen die auteursrecht houden gratis werken? Of is hij hypocriet en wil hij betaald worden voor zijn werk? En als ik dat moet zeggen terwijl ik helemaal niets verkeerd zie met software via torrents testen en proberen voordat je het koopt, dan is het zeker een issue.

  reageer
 • Jond

   

  Zo'n advocaat neem je toch niet serieus meer??

  reageer
 • Ron

   

  Wat sneu zeg. Voor mij een reden geen enkel zaak aan te brengen daar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert