Filmpje van vechtpartij Walibi veel bekeken

BIDDINGHUIZEN
Een kort filmpje van een vechtpartij in attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen wordt veel bekeken op social media. 

Zeker 200.000 mensen hebben via Dumpert gezien hoe een groep jongeren elkaar te lijf gaat. Eén jongen deelt een rake vuistslag uit, waarna het slachtoffer op de grond valt. 

Volgens een woordvoerder van Walibi vond de vechtpartij afgelopen weekend plaats tijdens een Halloween Fright Night. De vechtende jongeren zijn volgens Walibi overgedragen aan de politie. De politie heeft de namen van de vechtersbazen genoteerd. Volgens een politiewoordvoerder is er geen aangifte gedaan. 

 
 

reacties (8)

 • Brombeer

   

  Gezien het feit dat er al jaren tijdens Halloween geknokt wordt, kan men beter spreken van Fightnights ipv Frightnights!

  reageer
 • Ed

   

  Is nu het feit dat dit filmpje veel bekeken is het nieuws? Want dat is wat omroep flevoland meldt. Of is het nieuws dat jongeren met elkaar op de vuist gaan? Eigenlijk iets van alle tijden. Dat gebeurde vroeger ook op kermissen en zo. Maar toen waren er nog geen smartphones en social media. Dat veel mensen sensatiebelust zijn (en dus dat filmpje willen zien): niets nieuws onder de zon!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ja, en het filllempie is niet eens in HD, dus je ziet weinig eigenlijk.

 • Anoniempje

   

  Er is geen aangifte gedaan omdat dat last moment ineens niet kon en van beveiliging was totaal geen sprake een slecht beveiligd park en heel jammer allemaal dit had nooit zover hoeven komen dat er iemand ko ging als de beveiliging goed was want dit was het tweede gevecht !!!! Met de Zelfde mensen en als alles zo goed beveiligd was had er nooit een tweede plaatsgevonden !aangifte naar het park zelf komt er ook nog wel aan !!!! Dit was niet normaal en niet nodig

  reageer
 • Simone

   

  Zo dat is een lange adem :-)

 • Gerrit2

   

  Gewoon een kwestie van slecht lezen: er stond FRIGHT-night en dan lezen ze: FIGHT-night......

  reageer
 • Hans

   

  Wollahbi.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Faerie

   

  Het wordt tijd dat er een strafkamp komt voor jong tuig. Een keer een waarschuwing, tweede keer mag je een half jaar een strafkamp in, met een half jaar daarna rehabilitatie. Dan pas weer naar je familie, vrienden en naar school. Denk dat ze zich misschien dan pas realiseren waar ze mee bezig zijn, wat ze hebben en wat ze moeten waarderen en hoe ze zich fatsoenlijk behoren te gedragen. En ze mogen dan dus een schooljaar overnieuw doen. Tijd van slapte moet echt een keer voorbij zijn anders blijven we dit soort 'incidenten' houden. En het is gewoon niet normaal. Niks met grote stad te maken, we moeten stoppen met dit soort dingen tolereren.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Het wordt tijd dat er een strafkamp komt voor jong tuig." - als dat de oplossing is kan je alleen nog maar het failliet van de samenleving constateren. Wangedrag is ergerlijk, ik keeur niets goed en ik kijk niet weg, maar ik weiger te geloven dat een autoritaire samenleving een alternatief is.

 • Trebor

   

  Ik denk dat het beter is als deze jongeren eens een poosje te werk worden gesteld in instellingen waar slachtoffers van dit zinloos geweld terecht komen. Misschien dat ze dan de gevolgen van hun "leuke" acties in gaan zien. Eerste keer een half jaar, tweede keer een jaar, enz. Misschien leren ze het dan wel af.

 • Kees

   

  Helemaal mee eens het wordt tijd dat er van die kampen komen er zo snel mogelijk ook.

 • Hendriksen

   

  Altijd leuk dat Halloween feest daar. Ik kom er niet meer mij te druk en gewoon te duur. Jammer want in begin periode was het nog leuk maar dit soort incidenten verpesten het helaas voor mij en anderen.

  reageer
 • Treineiziger

   

  In de trein was het ook raak. 'sAvonds laat stapte een groepje van tien jongeren in Dronten in de trein. Halverwege werd aan de noodrem getrokken. Machinist en conducteur gingen kijken en ik zag dat ze er een zooitje van gemaakt hadden. In Lelystad moest politie er bij komen, want ze hadden natuurlijk geen kaartjes. Ook hoorde ik dat ze op chipkaarten van anderen reisden en vals legitimaties toonden van familie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert