14-jarige voor tweede keer genomineerd voor prestigieuze fotoprijs

BIDDINGHUIZEN
Corné Koopmans uit Biddinghuizen maakt voor de tweede keer kans op de WNF-Young Talent Award, een jeugdprijs van de WNF-Frans Lanting Photo Award. De 14-jarige fotografeerde een ijsvogel die uit het water opstijgt met twee visjes in zijn snavel. 

Een jury onder leiding van natuurfotograaf Frans Lanting heeft 30 natuurfoto's genomineerd in drie leeftijdscategorieën. Begin december zal duidelijk worden of Corné gewonnen heeft.

Met 11.000 inzendingen was er dit jaar een recordaantal inzendingen. Via wnf.nl/stem kan er gestemd worden op een van de nominaties voor de Publieksprijs.

reacties (5)

 • Jan

   

  Helemaal eens met Appie. Walgelijk.!2

  reageer
 • appie

   

  Alleen jammer dat wanneer je stemt er meteen een vracht spam aan vast zit van WNF. Waar je dus alleen vanaf kan komen door ze een brief te schrijven. Je kan het zelf dus niet uitschakelen dat je dit niet wil hebben.

  reageer
 • Ank

   

  Wat een schitterende foto. De fotoprijs waard.

  reageer
 • kees d.

   

  Een vreselijk mooi plaatje. Ik ben er jaloers op. Echt een prijsplaatje.

  reageer
 • Ton van Wijlen

   

  Een ongelooflijke prestatie van fotograaf en gevederd pronkjuweel. Zie eens hoe prachtig van kleur dit vogeltje is. Tropisch aandoend met fonkelende blauwtinten en elegante vleugelslag. Tropische taferelen op de bodem van de voormalige Zuiderzee.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert