TV-programma's verdwijnen door bezuinigingen

FLEVOLAND
Televisieprogramma's zoals Natuurlijk Flevoland, Binnen de Dijken, Flevoland Sport, Struinen, Straatpraat en Bureau Flevoland verdwijnen volgend jaar bij Omroep Flevoland. Dat heeft directeur Allard Berends de werknemers verteld. De varia-programmering van de omroep wordt in verkorte vorm onderdeel van het dagelijkse nieuwsprogramma.

Ook radioprogramma's zoals Goedemorgen Flevoland, Forum en Langs de Zijlijn worden geschrapt. Er moet zo'n 1 miljoen euro bezuinigd worden bij de regionale omroep. Dinsdag werd al duidelijk dat er 9 vaste medewerkers gedwongen worden ontslagen.

Snelle online berichtgeving
Het nieuwe beleid is gericht op snelle berichtgeving van nieuws op de online-platformen, zoals de website, app, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Die berichtgeving vormt dan de basis voor een nieuwsuitzending op televisie. In het weekeinde is er ruimte voor sport, maar minder dan voorheen en de presentatie op televisie verdwijnt. 

Ook komt er een nieuwe invulling van de radioprogrammering. Daar wordt de komende weken aan gewerkt. De wijzigingen zouden per 1 januari in moeten gaan, de datum waarop de bezuinigingen effectief worden. Berends denkt niet dat dat gaat lukken. Hij hoopt op begin februari.

reacties (76)

 • Chris Hankon

   

  Ik keek elke week vanuit London naar jullie outzending. Het was for all the Natuur program dat ik leuk vind. Dat stopt nouw ook? Die news kan mij niet intresten. Dit is made in a boring way. Vroeger ben ik opgegroeid in Bant, the kleine dorp in Flevopolder.

  reageer
 • Hm

   

  Omroep Flevoland is veel beter af als internet zender, in de hele regio luisteren er nog geen 15.000 mensen naar de OF radio programma's en ook de televisie uitzendingen worden slecht bekeken. Kijkers bevinden zich in de NOP en in Lelystad. Weinig adverteerders en een veelste hoge overhead. 8 miljoen subsidie per jaar mag (wat mij betreft) terug gedraaid worden naar 2 miljoen max. Zorg maar dat er genoeg inkomsten vanuit sales komen om dit een rendabel bedrijf te maken. Op dit moment is er een sales afdeling met 6 medewerkers die per jaar nog geen €400.000 omzet binnen halen.... lijkt mij een over gesponsord clubje. Maw, kwaliteit van programma's en inkomsten slecht, en o ja, een over gewaardeerde directeur, zowel in salaris als prestatie. Dicht draaien dus die kraan.

  reageer
 • Zomaar een mening

   

  Als OF het moet hebben van hun internet informatie voorziening dan is het einde oefening. Dit is het onderdeel met de minste achtergrond informatie en zeer eenzijdige journalistiek.

  reageer
 • frits

   

  Radio- en tv-programma's kun je ook via internet verspreiden. En OF doet dat voor de tv-programma's ook. Dus waar heb je het over? Juist internet biedt veel ruimte voor veel onderwerpen, relatief goedkope montage en doorklikmogelijkheden naar achtergrondinformatie. En dat doet OF ook steeds beter: bij artikelen een link geven naar achterliggende documenten. En verder geeft internet alle ruimte voor debat via het forum. Niets mis mee. Verspreiding van radio en tv via zenders, kabel en satelliet is duur.

 • k.l.koffeman

   

  als dat gigantische gebouw werd gehalveerd, hoeft er niet bezuinigd te worden en hoeven de leuke programma's niet te verdwijnern. Wel uiteraard onzin zoals "straatpraat

  reageer
 • Jannes Brood

   

  Ik heb bij de open dag gezien dat ze een luxe kantine hebben en zelfs een bar!!!! Is dat niet raar? En ik vindt het ook een vreemde zaak dat er een paal voor ooievaars voor de deur staat. Wie verzint dat nouw?

  reageer
 • Herman

   

  Ik vind die bar ook raar. Maar je weet toch niet of die paal voor de ooievaren zijn. Misschien is het wel voor de zeearend. Of dat de antenne voor de radio uitzending daar toch al in zit.

 • laat alle reacties zien
 • Riek

   

  Idd dank Dekkers maar Ik zit nu thuis na 10 jaar😔

  reageer
 • Gerrit Otter,

   

  Goedenavond, ik wil alsnog mijn beklag doen over de ontslagen. Ik vind het heel opmerkelijk dat mensen ontslagen worden zonder pardon. Ook wil ik zeggen dat ik mijn uitzending van binnen de dijken niet meer kan vinden. Het einde is in zicht. Eeuwig zonde. Groeten, G. Otter, Dronten

  reageer
 • Jan

   

  Ik zou zeggen, dien uw beklag in bij de heren in Den Haag.. Daar komt het besluit vandaan om die 17 miljoen totaal te korten op de regionale..

 • Klo

   

  "Een frisse nieuwe blijk op de radio.." Oke laten we beginnen om Allard weg te doen en er een nieuwe doelgroep eindredacteur neer te zetten die ook wat minder centjes kost.. Want dat salaris kan echt niet meer als je 9 mensen eruit gooit en al je varia opdoekt!

  reageer
 • Mijj

   

  Gaat Allard ook een schaal omlaag? Lijkt mij wel zo eerlijk..

  reageer
 • Roel

   

  Op dit forum worden bedragen gemeld van 180 tot 200 K. Volgens mij overdreven. Volgens de jaarrekening 2015 van OF zit 1 functionaris (een man) op het maximum van de hoogste schaal M. Dat zal Allard dan wel zijn. € 135.000 bruto loon per jaar. Of wordt het hoofdredacteurschap daarnaast nog afzonderlijk beloond? Ik vind het hoe dan ook nogal veel voor een directeur van een non-profit met 75 fte personeel.

 • Jantien de Bossel

   

  Ik snap niet waarom goede programma's moet wijken en het nieuws blijft. Maak het mee met Debbie torenbosch Is een leuk programma. Al vond ik het vorig jaar beter. Waarom zo rigoureus alles weg. Radio luister ik nooit dus ik weet niet hoe het daar veranderd.

  reageer
 • Joost

   

  Ik verwonder me er altijd weer over hoe slecht mensen lezen, kijken en luisteren en hoe gemakkelijk er geoordeeld wordt. Het gaat hier gewoon om een bezuiniging van Rijkswege die voor alle regionale omroepen geldt. Als je minder inkomsten hebt kun je minder uitgeven en is het verstandig dat je de begroting op orde hebt. Wat voor keuzes je dan maakt is een taak van het management en het is verstandig wanneer daar ook de Ondernemingsraad bij betrokken wordt. Dat laatste is ook gebeurd, zo heb ik begrepen. Tja, en dat iedereen zo zijn eigen ideeen heeft over wat de beste keuzes zijn, dat mag, maar ga bijvoorbeeld niet zomaar roepen dat er bezuinigd moet worden doordat er geinvesteerd is in nieuwe technologie (commentaar voormalig programmaraadslid notabene) want het kan zomaar zijn dat zo'n investering juist besparend heeft gewerkt. Eerst de feiten checken denk ik dan.

  reageer
 • frits

   

  Dit is iets te kort door de bocht. De rijksbezuiniging was gebaseerd op samenwerking/fusie tussen de verschillende provinciale omroepen. Maar dat wilden de hoge heren van de provinciale omroepen niet. Die wilden allemaal zelfstandige toko's houden, vermoedelijk vanwege hun eigen baan. En daarom moet de bezuiniging nu plaatsvinden op de programmering, in plaats van op overhead/administratie. Verkeerde keuze van het management. Zes regionale omroepen die voor verschillende vensterprogramma's per subregio samenwerken met de lokale omroepen, had de kwaliteit kunnen vergroten tegen lagere kosten.

 • Kitty

   

  Je bent ongeveer de enige in alle reacties die het in grote lijnen precies begrepen heeft... Da's toch fijn om te lezen.

 • Zeewoldenaar (nee, niet die...)

   

  De redenatie hier is dat leiding gelijk staat aan management. Helaas is dat fout. Leiding van een bedrijf hoeft helemaal geen management te zijn. Ruim 100 jaar geleden bestond het hele concept management niet eens. Management heeft maar 1 echt doel: zichzelf in stand houden. Daarmee is management als een gezwel: het wordt steeds groter en zwaarder terwijl het werkvolk steeds minder en kleiner wordt. Persoonlijk hecht ik veel meer waarde aan het concept van meewerkende voormannen/voorvrouwen en hooguit 1 directeur in een bedrijf. Maar nee, tegenwoordig zijn de meeste bedrijven topzwaar van de duur betaalde, en doorgaans volkomen overbodige, management functies.

  reageer
 • Jan

   

  Aangezien er hier gewoon een directeur is, in dubbelfunctie als eindredacteur, is je stukje proza niet van toepassing hier. En wat betreft het management, manager is hier gewoon een modern woord voor voorman.. (Vrouw) of afdelingshoofd. Zucht.. Welkom in 2016..

 • Pau

   

  Als lid van de voormalige programmaraad werd mij, tijdens het rondleiden, verteld dat in alles Omroep Flevoland voorop liep qua techniek. Het resultaat ervan vond ik niet altijd bijster goed, maar dat is mijn mening. Kennelijk heeft dat vooruitstrevend beleid een hoop centen gekost. Maar mensen houdt nu eens op al die baantjes in de top te beschermen. Leiding geven wordt hierdoor lijden, voor hen die het niet verdienen. (maar dat zal jullie een zorg zijn) Ben je er voor jezelf of voor de consument? Begint beetje op media036 te lijken, ieder voor eigen gewin.

  reageer
 • Nu ik even

   

  Als dat managementsalaris klopt... 'Shame on Omroep Flevoland' is mijn eerste reactie. Deze bezuiniging en de keuzen die worden gemaakt betekenen de doodsteek voor Omroep Flevoland. Wellicht blijft er een vegetatief stukje internetnieuws en radio (zender in tijden van rampen) over. Al het leuke verdwijnt en voor mij betekent het dat ik me beperk tot de app van OF. Zonde.

  reageer
 • Buitenwegbewoner

   

  Oke, er moet bezuinigd worden. Dan is de vraag wat de taak is van een regionale omroep? Regionaal nieuws brengen: dus actualiteiten, lokaal weer, file info, aandacht voor regionale evenementen. Precies de dingen die nu op de radio in de ochtend worden uitgezonden. Andere programma's kan op bezuinigd worden. En natuurlijk in het management! Als het salaris dat genoemd wordt van 2 ton klopt, dan is dat de snelste bezuiniging!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Iedereen maar denken dat management overbodig is...alleen omdat het geld kost.

 • frits

   

  Mee eens. Omroep Flevoland kan zich tot nieuws beperken. Alle andere zaken op radio, tv en internet kunnen weg. Misschien is een tv-zender ook wel overbodig, en kan OF zich beperken tot radio en internet.

 • Wer ermee

   

  Op deze manier kun je OF beter meteen opheffen. De meerwaarde is 0.0. De omroep stelde toch al heel weinig voor en was nooit actueel. OF wordt nu kunstmatig in leven gehouden.

  reageer
 • FLEVOlander

   

  Ook bij dit bedrijf is mismanagement de oorzaak, net zoals bij enkele instellingen aan de kust. Management blijft op de pluche stoelen zitten en de medewerkers/vrijwilligers worde de dupe van dit (wan)beleid.

  reageer
 • wimjc

   

  Omroep flevoland is elders enkel met de computer te ontvangen. Van kabel tv hebben ze nog nooit gehoord.Als Het Flevolands nieuws blijft bestaan is het voor mij prima.Vreemd dat ze daar nu pas (na een crisis) gaan bezuinigen en wij gepensioneerden al jaren inleveren.

  reageer
 • Jan

   

  Omroep flevoland is gewoon via de reguliere kanalen te ontvangen. Kijk hier via KPN, dus zeker niet alleen via de computer!

 • Jan.

   

  Is het niet beter om in het geheel te stoppen met omroep Flevoland?

  reageer
 • Rekenmaar

   

  Door het verdwijnen van deze programma's zal de onderlinge betrokkenheid in de polders verder afnemen. Dit is niet alleen het einde van OF, maar ook het begin van het einde van provincie Flevoland.

  reageer
 • peter

   

  Ja inderdaad een rampenzender

  reageer
 • Jan

   

  Gewoon weer terug naar oude pand in Almere. Geef die leuke kringloopwinkel die er nu zit een mooi bedrag en je hebt weer een mooie goedkope locatie

  reageer
 • Jond

   

  'Dat oude pand' is jaren terug al gesloopt!!

 • Pieter

   

  Misschien moet of eerst naar zichzelf kijken. De doelgroep is vooral ouderen, de jeugd van tegenwoordig kijkt alleen nog maar naar films en filmpjes op YouTube op het moment wanneer zij willen en wat ze willen kijken. Daarbij komt ook nog dat het nieuws wat of brengt veelal negatief qua inslag is en als er maar iets commercials aan zit we er geen aandacht aan besteden. Door het laatste juist wel te doen gaat het weer interessant worden voor het bedrijfsleven. En wat betreft de doelgroep, als je meegroeit dan weet je dat het straks einde is. Advies richt je op deze nieuwe doelgroep en laat daar dan ook de programma's voor over hun interesses. Succes

  reageer
 • Ray

   

  Jammer van Flevoland sport, maar ja er zijn meer sporten in Flevoland dan voetbal hockey en zeilen... Een beetje, eigen schuld, dikke bult.

  reageer
 • peteratea

   

  Wat een paniekvoetbal. Acht miljoen subsidie en dan de reclame inkomsten nog. Ook wordt door de provincie nog zijdelings voor 'projecten' extra subsidie toegeschoven. Het is allemaal blijkbaar niet genoeg om personeels- en overheadkosten op te hoesten. Nee dank je de koekoek, idioot kostbaar management met afdelingshoofden die er al sinds de aanvang rondhangen. Geen doorstroming daar, dus zijn ze allemaal het maximum gaan verdienen. Die blijven ook allemaal zitten. Bovendien 100+ medewerkers is ook wel wat veel mijns inzien. Extreem dure (veel te grote) huisvesting, men had nooit uit Almere moeten verhuizen. En het pand is van top tot teen gevuld met de duurste apparatuur die er op de markt te koop is. Geen wonder dat ze nu zitten te janken. Ik hou het even op mismanagement met uw welnemen.

  reageer
 • Johan

   

  Jammer dat ook alle leuke programma's worden gestopt. Beter is om jeugdprogramma's te stoppen, die kijken toch al weinig tv, en te korten op salarissen boven de 30k.

  reageer
 • Jan

   

  Sander Dekker heeft zijn zin. Nietszeggende radio en tv blijft over. Als je als consument iets leuks wilt, moet je in de buidel tasten. VVD beleid heet dat. Maar O F heeft ook nog de Rampenzender functie, dus moet de overheidhem in de lucht houden. Ik hoop alleen dat er nu eindelijk eens fatsoenlijke radio gemaakt wordt, en niet zo'n aftreksel van radio 3 of zo.

  reageer
 • Remco

   

  Dan mag ik hopen dat Omroep Flevoland in de weekenden de site en app beter bij gaan houden daar schort het regelmatig aan.. Bekijk jullie app meerdere malen per dag dat valt me wel op. Veel succes voor de werknemers die hun baan verliezen.

  reageer
 • Q.

   

  Alle oude meuk gaat er dus uit? Het begint ergens op te lijken! Doortastend van Allard Berends, maar ja hij verdient niet voor niks 180 duizend euro per jaar! En zelf gewoon blijven zitten. Geweldig zo'n man!

  reageer
 • Tja

   

  Met het verdwijnen van straatpraat mis je niets. Mensen een vraag stellen over iets waar ze niets van weten. Heel vaak moet de interviewer de vraag toelichten en vervolgens heeft men ineens een mening. Als je het over slechte journalistiek hebt is dit het.

  reageer
 • Maris

   

  Er blijft niks over qua programmering. Wat is dan nog de meerwaarde van deze lokale zender?

  reageer
 • Jan

   

  Lokaal? Misschien regionaal?

 • kantman

   

  erg jammer. ik luister erg veel naar omroep Flevoland en ja, met name de programma's buiten het nieuws zijn vaak leuk om naar te luisteren. overigens zijn de fileberichten en het weerbericht incl. de achtergronden van goede kwaliteit. hoop wel dat Gerard van ommen kan blijven. hij heeft vaak leuke onderwerpen met zijn struinen en heeft dit jaar zelfs nog voor mijn deur gestaan met zijn cameraploeg.

  reageer
 • Flevolander

   

  Z'n goed programma als Goedemorgen Flevoland door Marco moet verdwijnen is onbegrijpelijk. Hoe draai de omroep de nek om.

  reageer
 • Pzaal

   

  Straatpraat en natuurlijk Flevoland>? Getverdemme nee. Straatpraat was juist een mooi stukje afwisseling tussen het nieuws door en kon je echt de mening horen van de Flevolander. Natuurlijk Flevoland liet juist de mooie kant van onze saaie polder zien. Echt heel jammer dit.

  reageer
 • Jordi

   

  Dit lijkt op een niet overwogen besluit, het lijkt meer op het botte bijl principe. Waarom heeft het management heeft het zover laten komen? Het heeft er alle schijn van dat de uitvoerende medewerkers moeten verdwijnen, zo te zien blijft het management en leidinggevende op het pluche zitten. Hoeveel moeite is er gedaan om meerder inkomsten cq bronnen te vinden? Bedrijven hebben beslist geld over voor publiciteit!Wat gebeurd er met de huidige huisvesting? Het geheel laat een spoor achter van een hoge mate van amateurisme.

  reageer
 • Tom

   

  Klopt helemaal. Management blijft intact. Ik snap werkelijk waar niet waarom een directeur van een regionale omroep bijna E 200.000,0 kan verdienen voor zo weinig kijkers?!! Verbazingwekkend.

 • Jond

   

  Er zal weinig gemist worden. Zo interessant zijn d programma's van OF niet!!

  reageer
 • mop

   

  de bazen op de straat de gewone mens die wil werken moet weer de dupe worden schandalig

  reageer
 • ViKing79

   

  Het nieuws dat ze brengen is in veel gevallen ook niet echt regionaal. Het gaat dan over BN'ers die er wonen of een burgemeester die ergens anders is etc. Het tijdperk dat de omroep aan de Meent gevestigd was, toen werden er wel goede programma's met toegevoegde waarde gemaakt. Wat te denken van Neptunus, voor de jeugd. Helaas maar de stekker kan/gaat er op termijn helemaal uit bij OF.

  reageer
 • Rik

   

  En die mensen dan die het programma deden Gerard bv ligt die er uit soms En de sport mensen dan Wordt wel saai

  reageer
 • andre vinke

   

  alle echte regionale programma s verdwijnen....items via internet oppikken...... ter info : radionl heeft problemen met de zend-vergunning omdat ze niet regionaal genoeg uitzenden op de verschillende (steunzenders) frequentie s volgens mij bewandelen jullie de zelfde weg.... dus intrekking van de zend vergunning zou ik niet vreemd vinden mvg andre

  reageer
 • Ron

   

  De regionale omroepen moesten fuseren. Er zouden 6 directeuren verdwijnen a 200.000 pp per jaar. Maar dat wilden de heren niet natuurliijk. Samenwerken ging dus mooi niet door. Ontslag voor gewone medewerkers nu. Zo werkt dat.

  reageer
 • petri

   

  Welk programma's hebben ze nog meer dan, oja de radiostudio

  reageer
 • Deetje

   

  Jammer dat struinen weg gaat. Hoop dat Gerard van Ommen wel mag blijven

  reageer
 • eddy

   

  Jammer, zonde van die leuke programma's die wat dieper ingingen op eigen aardigheden en het flevoland gevoel versterken. Blijft er dan echt niet meer over dan copy paste via internet applicaties? Welke goede bronnen staan dan aan de basis van goede bericht geving?

  reageer
 • Tom

   

  Prima, kijk eens op site bij "kijken", dan zie je hoeveel keer er naar programma's gekeken wordt. Echt bizar weinig. O ja, en laten we het maar niet hebben over het salaris van de directeur daar. Gaat nergens over.

  reageer
 • E. Vonk

   

  Dus met andere woorden, omroep Flevoland is ter zielen. De programma's die we hebben en waar naar gekeken worden worden geschrapt. Misschien een idee om de directie er uit te gooien en het over te laten aan de mensen die er achter staan en er verstand van hebben om een programma te maken. Hij ziet alleen maar € tekens. Erg jammer.

  reageer
 • Marinka

   

  Ik zou zeggen OF bereid je voor op online TV en ga eens praten met Family7 die nooit subsidies hebben gehad en minstens zo groot, zo niet groter zijn dan regionale omroepen...

  reageer
 • Popje

   

  Daar zit ik echt niet op te wachten als niet gelovige.

 • Kees

   

  Family7 wordt heel erg gesubsidieerd, door de kerk. Dat is pas eng.

 • John

   

  Stoppen

  reageer
 • subsidietijgers

   

  Het televisie medium in het algemeen heeft zijn beste tijd gehad de programmering is vermoord door de vele lange irritante reclames, en nog heeft men geen bestaansrecht om als onderneming te floreren, niets aan verloren. En de vele goedkope kook programma's, dart programma's herhalingen etc, kan mij ook al niet boeien.

  reageer
 • lezer.

   

  Terug naar hoe het ooit begon. Nieuws en weer. Jammer hoor!

  reageer
 • sneaky

   

  Terecht , had geen waarde die programma's zonde van al dat geld in al die jaren

  reageer
 • Hr

   

  Prima dat waren ook alle programma's toch ? Het Was toch altijd al zuidflevoland gericht .en daar hebben wij toch niks mee Als NOP ers ..

  reageer
 • eddy

   

  Als er nou eens wat interessants gebeurde...dan kom je vanzelf wel op TV :)

 • Joost

   

  Tja, het is niet gek dat met de slechte journalistiek en focus op sensatie de omroep niet instaat is geweest om financieel zelfstandig te worden.

  reageer
 • KC

   

  Willen jullie dood? Als dit door gaat stekken jullie jullie nek in een strop. Dit is in en triestttttt.

  reageer
 • Taco Harde

   

  Ik snap het allemaal niet. Nieuws? Er is bijna geen nieuws in de provincie wat ik interessant vindt. Juist de programma's erna keek ik bijna altijd. Bureau Flevoland, tussen de dijken en natuur in Flevoland keek ik elke week. Slechte actie

  reageer
 • Ilse

   

  Eeuwig zonde!!! Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

  reageer
 • Wat zei Pipo de clown ook alweer? Dag vogels, dag bloemen........dag Omroep Flevoland.....

  reageer
 • Uk

   

  Dus alleen het nieuws blijft over. Saaie omroep wordt het dan. Jammer

  reageer
 • Jan

   

  Zo vreemd hier, mensen nemen de moeite om snel even een oaar sneren uit te delen en conclusies te trekken, maar luisteren niet naar het audio stukje, waarin Dhr. Berends uitlegt wat de veranderingen gaan worden. Er wordt gesnoeid ja, maar programma's verdwijnen niet geheel, maar worden in verkorte vorm gebracht. Maar ja, zoals ik al schreef, neem even de moeite om alles aan te horen.

 • Julia

   

  Hef deze Omroep maar op. Want echt iets zinnigs blijft er dan niet over.

  reageer
 • Faerie

   

  Ja dat is het einde, ik vind het nogal overdreven om juist je wat professionelere programma's te schrappen. Wat een paniekreactie vanwege bezuinigingen, ga eens creatief denken in plaats van hersenloos banen en programma's schrappen bij een bezuiniging, is dat geld echt allemaal nodig? Zijn er wellicht andere manieren om programma's te laten bestaan, door sponsoring wellicht? Misschien zijn sommige betaalde plekken (half) vrijwillig te doen? Misschien kan de directie zelf wat inleveren? Jeetje wat een slecht beleid! Beetje kansloos van de directie!

  reageer
 • Rik

   

  Tuurlijk malle Faerie. Betaalde krachten gaan het nu vrijwillig doen. En onder een brug slapen.

 • Albert

   

  Das mooi ........

  reageer
 • Klaas

   

  Eeuwig zonde. Nieuws is meestal saai. Juist de programma's erna waren mooi. Zeker bureau flevoland

  reageer
 • frits

   

  met alles wat er verdwijnt kunnen ze volgend jaar meteen deze omroep opdoeken , opgeruimd staat netjes , stekker er uit klaar

  reageer
 • Bewoner

   

  Dit is het nieuws van vrijdag 21 oktober met vandaag... Omroep Flevoland verhuist binnenkort naar de Almeerse schouwburg en trekt in bij Media036.

  reageer
 • jokrz

   

  Inderdaad, juist de programma's die ik kijk gaan weg. The end!

  reageer
 • Ali

   

  Prima toch. Mooi dat omroepflevoland zijn steentje aan de bezuinigingen bijdraagt.

  reageer
 • Wim

   

  Bureau Flevoland kan samen gevoegd worden met Utrecht. Ze gebruiken al de zelfde locatie en dezelfde presentatoren.

  reageer
 • Bergerac

   

  Het enige wat omroep flevoland aan sport uitzond waren samenvattingen van Urk en Flevo Boys.

  reageer
 • willy

   

  Zo jammer dit :(. Ik luister altijd naar Omroep Flevoland tot 's avonds de tv aan gaat.

  reageer
 • henk a van den brink

   

  Geachte hoofdredacteur, wat blijft er over?

  reageer
 • Pimpernel

   

  Een paar goedbetaalde bureaustoel directeuren van de afdeling subsidie derving.

 • Hans

   

  Flevoland sport, dat was 8 minuten per week, nou daar zullen wel 3 man voor ontslagen worden hoor. Verder zijn het allemaal zinloze programma's die nu verdwijnen, zal maar weinig mensen echt raken, volgend jaar helemaal geen subsidie meer en dan stilletjes compleet verdwijnen en het subsidie geld veel beter besteden.

  reageer
 • Qwerty

   

  NEE!!! Niet Straatpraat!

  reageer
 • buuf21

   

  jammer die programmas gaven net wat etra's

  reageer
 • Klaas

   

  Mooi verdwijnt er nu juist wat omroep flevoland leuk maakt.

  reageer
 • Hermien

   

  Thé end of omroep Flevoland nu het zo uitgekleed wordt. Blijft niks van over.

  reageer
 • Hendrik

   

  Het was ook al niks

 • Demo

   

  Dat is het failliet van de regionale omroep. De leukste programma's verdwijnen. OF rust zacht.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert