Eén gewonde bij kettingbotsing op de N301

ZEEWOLDE
Op de N301 is dinsdagochtend rond 07.30 uur tussen Zeewolde en Nijkerk een kettingbotsing geweest waarbij vijf auto's betrokken waren. 

Er viel één gewonde die voor controle naar het ziekenhuis is gebracht.

De weg hoefde niet afgesloten te worden, maar achter het ongeval ontstond wel een file in de richting van Nijkerk. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. 

reacties (4)

 • Johan

   

  Wat weet iedereen het toch altijd goed.... Misschien had de achterste wel een beroerte en is die er vol op geklapt, en gaf de rest uit schrik gas. Oordeel toch niet zo snel altijd

  reageer
 • kees d.

   

  Ook dit is een reactie. Als je dagelijks op de weg zit zie je toch wat er telkens bijna mis gaat. Ik ben voorstander van een betere handhaving. Haal die jongens met die snelle Porsches maar terug voor een goede pakkans.

 • Jeroen

   

  Nou, ik acht de kans groter dat er afleiding geweest is van bijv. een smartphone dan de kans dat iemand een beroerte krijgt en vervolgens een aantal mensen er van schrikken en dan ook nog eens gas geven in plaats van remmen. Aan de andere kant heb je gelijk, als je er niet bij was kun je ook niet oordelen over wat er gebeurt is. Neemt niet weg, dat het schrikbarend is hoeveel mensen met hun telefoon bezig zijn onderweg en van links naar rechts zwalken over de weg, plots inhouden of enorm traag gaan rijden (laatst ook weer iemad die druk met zijn telefoon bezig is en zijn snelheid naar 70 km/uur laar zakken midden op de snelweg).

 • Jay

   

  Elke morgen opnieuw zie ik het in de tweets van de ANWB, de VID en andere filewatchers: ongelukken, ongelukken, ongelukken. Men is meer bezig met alle gadgets in de auto dan met waar de auto voor bedoeld is: rijden en opletten. Ben benieuwd hoeveel schade en doden er nog moeten volgen voor er meer, en veel hardere maatregelen komen.

  reageer
 • aki24

   

  Goed gereden hoor meneer van Bloemendaal Wordt moe van dat egoïstische rij gedrag

  reageer
 • Tonny ruiten

   

  Geen af stand houden te hard rijden enz

  reageer
 • Dick

   

  Nee, geen afstand houden en niet opletten. En vooral lekker met je phoon bezig zijn want die ACC remt wel voor me. Daarbij houdt de laneassist me wel tussen de lijntjes dus wie doet me wat.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert