Nieuwe bordjes in het centrum

ALMERE
In het centrum van Almere zijn nieuwe wegwijsbordjes geplaatst. De nieuwe bordjes staan op ruim dertig plaatsen in het centrum.

Twee jaar geleden klaagde de ontwerper van de oude bewegwijzering dat het een 'puzzeltocht' was geworden in het stadscentrum. De bordjes waren kapot, verdraaid of achterhaald. Het vervangen van de bordjes liet geruime tijd op zich wachten, omdat ook de palen van de wegwijzers vervangen moesten worden.

Nu zijn alle oude palen weggehaald en zijn er op 33 plekken nieuwe palen met bordjes neergezet.

reacties (6)

 • Flevo Flevo

   

  Ik snap de keus niet wat er wel en niet op de bordjes staat? bijvoorbeeld rechtbank en de hoge scholen staan op alle bordjes. maar bijvoorbeeld bioscoop of schouwburg staat er pas op als je ontzettend dichtbij bent. Ik denk dat een biscoop meer mensen trekt dan bijvoorbeeld een rechtbank, terwijl het die rechtbank amper mensen trekt. Als je naar de rechtbank zou gaan ben je denk ik beter voor bereid waar deze zich bevind dan, leuk spontaan naar de bioscoop die vrijwel overal op de borden mist. het zelfde: de schouwburg staat er op als Kunstlinie Almere Flevoland, zet er dan tenminste het woord schouwburg of symbool van een theater bij. Ik vind dat er fouten zijn gemaakt, een gemiste kans.

  reageer
 • Pj

   

  De paviljoens? Die waren toch al weg of hebben we Ze weer teruggekocht van Amersfoort

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Bericht lijkt wel te zeggen dat alleen de ontwerper over de bordjes klaagt. Zou diegene er financieel baad bij hebben?

  reageer
 • almere

   

  en dan hebben we nu ook een pit ziekenhuis hier

  reageer
 • WW

   

  He, de 'bodemloze put' staat er niet op. Zijn jullie die vergeten heren bestuurders? Of plaatsen jullie dat bordje met Floriade pas als de put gedempt is en het terrein klaar is?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Almeerse

   

  En dan zetten jullie er een foto bij van de oude bordjes?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert