Politie noemt bijnamen in liquidatiezaak Literatuurwijk

ALMERE
Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag voor de vierde keer aandacht aan de moord op Ali Motamed in de Almeerse Literatuurwijk. Hij werd op 15 december vorig jaar doodgeschoten in de Hendrik Marsmanstraat.

De politie is tijdens het onderzoek op mogelijke bijnamen van verdachten gestuit. Zo worden de namen Twins of Twinoe genoemd. Ook zou een Siegvried of Siegfried mogelijk bij de moord betrokken zijn

Vorige week was in Opsporing Verzocht al te zien dat de moord op de 56-jarige installatiemonteur grondig is voorbereid. Een bewakingscamera heeft gefilmd hoe in de dagen voor de liquidatie twee maal 's ochtends vroeg een BMW de Hendrik Marsmanstraat in komt rijden. De auto verschijnt kort voor het tijdstip waarop Motamed normaal gesproken naar zijn werk vertrekt. De Almeerder wordt vervolgens bij zijn bestelbus doodgeschoten. 

Bijna een jaar na de liquidatie is er nog niemand aangehouden. Na de uitzending van vorige week kwamen bij de politie 30 tips binnen. Justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert