Bruidspaar viert 65-jarig huwelijk in Almere

ALMERE
Het echtpaar Kesselaar-Jansen uit Almere is dinsdagavond in het zonnetje gezet door locoburgemeester Herrema. Het stel is 65 jaar getrouwd.

In 1946 werden Kesselaar en Jansen een stel om vervolgens in 1951 in het huwelijksbootje te stappen. 65 jaar later hebben Gerard en Coby drie dochters, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. En volgens de 89-jarige Gerard Kesselaar zijn ze nog altijd gelukkig samen. “We schelden elkaar wel eens uit natuurlijk, maar voor de rest is het geen probleem hoor. We gaan heel goed met elkaar op en neer.”

Gerard en Coby hebben een gezamenlijke passie: Muziek. Ze organiseren playbackoptredens voor bejaarden en zitten samen in een koor. Toch zegt 86-jarige Coby dat het hoogtepunt van haar zangcarrière achter haar ligt. “Ik zing niet meer zoals voorheen, omdat ik slechthorend ben. Dan ben ik bang dat ik vals zing.” Volgens Gerard zingt hij daarom tegenwoordig wat harder, zodat je de valse noten van Coby niet meer kan horen.

reacties (3)

 • Jerry

   

  Van harte gefeliciteerd met jullie 65 jarig huwelijks jubileum.

  reageer
 • Qwerty

   

  Echt... nu al één van mijn meest favoriete nieuwsberichten ever! Als ik sochtends met m'n verkeerde been uit bed ben gestapt lees ik dit nieuwsbericht nog eens en ik ben weer helemaal in goede doen!

  reageer
 • Jond

   

  Weerwind is weer eens afwezig en Tjeerd H. heeft zijn persmomentje weer te pakken. Twee 'stadsbestuurders' die niets met de stad Almere hebben.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Och arme. Wat is anders de functie van een loco-burgemeester?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert