Rechtszaak tegen verdachte steekpartij azc uitgesteld

DRONTEN
De rechtszaak tegen een man die wordt verdacht van poging tot doodslag in het asielzoekerscentrum in Dronten is uitgesteld. De rechtbank in Lelystad wil eerst dat de man psychisch onderzocht wordt.

De man zou begin april een persoon in de borst gestoken hebben met een mes. Bovendien zou hij spullen hebben vernield in het azc.

Voor een andere rechtszaak wordt de man al onderzocht door het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie. De rechtbank wil de resultaten van dat onderzoek afwachten. De rechtszaak gaat 8 februari verder. 

reacties (3)

 • Ron

   

  En nu? De winter door in een warm hotel op staatskosten?

  reageer
 • Swift

   

  Wat dacht je van direct terugsturen. Laat ze daar maar uit zoeken wat ze met hem doen.

  reageer
 • Ach Ja

   

  Vind ik ook, als je je niet kunt gedragen naar onze normen en warden: Meteen eerste vliegtuig in retour afkomst. Dat kost de staat ca € 650,- voor een ticket en meer niet. Wat kost het pamperen in een staatshotel + alle onderzoeken etc etc etc wel niet! Nederlandse overheid: Handel eens ipv al dat gepamper!

 • Beo

   

  Citaat: De rechtbank in Lelystad wil eerst dat de man psychisch onderzocht wordt. Wellicht een optie om de hele rechtbank psychisch te laten onderzoeken???? Naar mijn mening sporen ze daar helemaal niet!!!!

  reageer
 • Roel

   

  Leg eens uit?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert