Postverwerking en distributie verhuist naar Zwolle

EMMELOORD
Brievenbuspost wordt nog maar twee weken gesorteerd in Emmeloord en Lelystad. PostNL meldt dat de werkzaamheden daarna verhuizen naar het sorteercentrum in Zwolle.

Door digitalisering worden er steeds minder brieven verstuurd en daarom probeert het postbedrijf kosten te besparen door locaties samen te voegen. Nu rangschikken de sorteerders de brieven nog lokaal op straat en huisnummer, maar over twee weken gebeurt dat in Zwolle. De werknemers mogen daar gaan werken, maar niet iedereen kiest daarvoor. Onder andere vanwege de reistijd.

De centra zijn nu nog gevestigd aan de Produktieweg in Emmeloord en Poststraat in Lelystad.

reacties (6)

 • Jip

   

  Henk Weet je zeker dat de fouten door Postnl worden gemaakt? Sand maakt namelijk ook super veel fouten. Probeer es te letten op het venstertje waar je adres gegevens op staan. Als er Snd op staat weet je dat het van Sand is en niet van PostNl. Ook al staat het logo rechtsbovenin van PostNl erop. Iedereen maakt fouten Henk. Niemand is perfect. Maar ik weet dat veel Postnl werknemers wel hun werk goed doen. En zelfs bereid zijn om post wat verkeerd in hun bezorg wijk terecht gekomen is nog naar het goede adres te brengen als dat mogelijk is. Zelfs anders wordt er een herstel sticker opgeplakt. Wat een ander met jouw post doet weet je vaak toch niet. Maar ik weet dat ik altijd mijn best doe om het zo goed mogelijk te bezorgen.

  reageer
 • Henk

   

  Leuk krijg ik straks nog meer post die voor een ander is bestemt. ik krijg nu al vaak post met een andere adres er op. door mijn bus. ik ga mij zachtjes afvragen waar mijn post eigenlijk blijft. ik breng het dan wel netjes naar waar het wel heen moet. zouden die andere dat ook met mijn post doen ??

  reageer
 • Kees2

   

  Wanneer je probeert foutloos te schrijven komt de post vast wel aan...😄

  reageer
 • ronald

   

  Dit was al heel lang bekend bij de medewerkers

  reageer
 • Kees

   

  En deze actie is zsksr geen verbetering in de servixe. Het sitdren gebeurt dan door mensen die de wink niet kennen waardoor de besteller meer tijd nodig. Heeft (niet betaald) en post in verkeerde wijken komt

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Schaapjes

   

  Geweldig die marktwerking. Prijs alleen maar gestegen en de service daalt met de dag. ..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert