Dorpsrestaurant krijgt vijf hotelkamers

MARKNESSE
Het Hart van Marknesse wil vijf hotelkamers bouwen. Het bedrijf bestaat nu uit een restaurant, snackbar en feestzaal. Maar de grote zaal staat te vaak leeg en daarom willen de eigenaren, Bert en José Wubbels, iets anders proberen.

De bouwvergunning is inmiddels aangevraagd bij de gemeente. Volgens José vragen klanten nu ook wel eens of ze kunnen blijven slapen en is er dus een markt voor hotelkamers.

Het echtpaar hoopt dat de kamers in het voorjaar van 2017 klaar zijn.Foto: Hart van Marknesse

reacties (2)

 • Mijn dorp

   

  Hoezo hotel in Marknesse voor wie dan? Voor nog meer polen? Op het moment worden daar al illegaal kamers gehuurd door Polen.

  reageer
 • echt?

   

  Echte ondernemers: een klant vraagt een keer kan ik hier ergens overnachten en er is meteen markt voor een Hotel in Marknesse. Dat getuigd van echt ondernemersschap, eerst gedegen marktonderzoek doen, dan de kosten ramen en een verdienmodel optuigen om de investering terug te verdienen. Even een wake-up call: Er is geen markt voor hotelovernachtingen in Marknesse. Er is wel markt voor het verhuren van kamers voor een langere periode aan Poolse arbeiders.!!!! Dit wordt geen Hotel maar een onderkomen voor Polen. de laatste strohalm voor dit bedrijf.... De geschiedenis van Bant gaat zich herhalen in Marknesse.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert