Tweede Hippiemarkt veel groter van opzet

LELYSTAD • Vr 4 november 2016 | 16:25 • Vrijdag 4 november 2016 | 16:25
Er komt een tweede Hippiemarkt bij Batavia Stad in Lelystad. Dat heeft organisatie Wellfair Events bekend gemaakt. De eerste markt werd in juli gehouden en trok ruim 5.000 bezoekers. Er waren kraampjes met kleding, accessoires en lifestyle artikelen, geïnspireerd door de hippiemarkt Las Dalias op Ibiza.

De eerste markt was nog beperkt van opzet. De volgende editie die op 7 en 8 juli volgend jaar wordt gehouden is veel groter. De markt komt op de gehele Lelybaan en het parkeerterrein naast museum Nieuw Land. 

Veel bezoekers
De organisatie verwacht 200 standhouders en foodtruck-eigenaren geïnteresseerd te krijgen om een plek te huren. Verder zijn er optredens van verschillende dj's. Gehoopt wordt op 20.000 bezoekers.

Willeke Alberti
Wellfair Events draagt een gedeelte van de opbrengst af aan het goede doel. Volgend jaar is dat het Nationaal Ouderenfonds. Honderd ouderen worden uitgenodigd voor koffie met gebak én een optreden van Willeke Alberti in restaurant Next. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel