Tweeduizend Jehova's nemen nieuwe hal in gebruik

SWIFTERBANT
De nieuwe congreshal van de Jehovah's getuigen in Swifterbant is zondag voor het eerst gebruikt voor een grote bijeenkomst. Zo'n tweeduizend gelovigen uit Noord-Holland verzamelden zich in de nieuwe hoofdzaal voor bijbels onderwijs. 

Rond het thema 'De liefde van God' werden lezingen gehouden, video's vertoond en gezamenlijk gezongen. Bezoekers reageerden enthousiast op de nieuwe ruimte en faciliteiten. Ook werd de bijeenkomst gezien als een gezellig samenzijn, waarbij oude bekenden elkaar weer eens konden ontmoeten.
 
De bouw van het congrescentrum en de renovatie van de naastgelegen oude hal zorgden eerder voor ongerustheid bij omwonenden. Zij waren bang voor verkeersoverlast in het weekend. Volgens woordvoerder Herman Maijer is er een extra ontsluitingsweg gekomen op de Swifterringweg waardoor hiervan geen sprake is. De reacties van bewoners tijdens de open dag in september waren volgens hem ook positief.

In het congrescentrum worden ieder weekend bijeenkomsten gehouden, waarbij zo'n tweeduizend bezoekers worden verwacht.

reacties (5)

 • Hans

   

  De 'mensen achter dat scherm' zijn vrijwilligers die zorgen voor het geluid en de beeld presentatie. Je kan ze gewoon zelf hier naar vragen hoor.

  reageer
 • Privacy

   

  Wat doen die mensen achter dat scherm? Daarop draait een programma met persoonsherkenning...... Is dat niet schending van privacy of is het controle ergens op? Mss wat je bijdrage is aan de gemeenschap en of die wel in verhouding staat met je salaris? Spookie allemaal

  reageer
 • 020

   

  Nee is denk ik gewoon controle voor veiligheid.

 • Frank

   

  Moet aat dit niet openen😂

  reageer
 • Johannes Berkel

   

  Het was een rare dag vandaag. Eerst mijn hond dood en toen naar de opening van de prachtige hal. Zo zie je maar. Dank u Heer

  reageer
 • Henryk

   

  Top hal van de Jehovah Getuigen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert