Man beledigt agent om gemeentelijke parkeerboete

ALMERE
De politie heeft zondag op het bureau in Almere Buiten een man aangehouden voor belediging en mishandeling. Dat gebeurde nadat de man zich kwam beklagen over een parkeerboete die hij in het centrum had gekregen.

Een agent probeerde hem uit te leggen dat deze bekeuringen door de gemeente worden uitgeschreven. Maar volgens de politie leek dit niet tot de boze en emotionele man door te dringen. In plaats daarvan beledigde hij de agent. Toen de politie hem hiervoor wilde arresteren, bood de man verzet en raakte een agent lichtgewond.

Door het Openbaar Ministerie kreeg de man direct een taakstraf van 20 uur opgelegd. Daarna mocht hij naar huis.

reacties (5)

 • Jantje Huilen

   

  Dat zal hem leren de schobbejak..

  reageer
 • Me

   

  In Almere Buiten staan de parkeerwachters ook werkelijk na 9 uur 's avonds te azen op mensen die naar de Jumbo gaan. Twee minuten weg geweest om geld te wisselen omdat de automaat met bankpas het niet deed. Zonder pardon euro 61,60 naheffing pafkeerbelasting. Ik moet maar los geld bij me hebben. Andersom vind ik het beter. Parkeerbeheer moet zorgen dat de automaten het doen.

  reageer
 • Bromsnor

   

  Vreemd dat de politie-agent het zover laat komen. Men is toch geselecteerd en opgeleid om met publiek om te gaan. Men is tegenwoordig veel te snel op de teentjes getrapt en vooral selectief in de verontwaardiging. Geloof maar niet dat de agent tegen een motorclublid of asofamilielid ook zo dapper was geweest.

  reageer
 • Erik

   

  Tuurlijk de politie is weer degene die hier raar in handeld. Helemaal oke om je verrot te laten schelden de man was boos moet je begrip voor hebben. Ik ben ook wel eens boos mag ik jouw dan ook uitschelden Bromsnor. En ja de politie is opgeleid, maar niet om maar alles te ondergaan.

 • .\/\/.

   

  Taakstrafje van 20 uur, ja dat schrikt af..... Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Je vergeet dat deze meneer nu ook een strafblad heeft..... Waar komt toch die vreemde obsessie met gevangenisstraf vandaag vraag ik me af.

 • Hn

   

  Maar diezelfde politie komt je wel ophalen thuis als je de boete niet betaald.

  reageer
 • MKM

   

  Dat vraag ik me af. Ik denk dat het gewoon een incassotraject wordt...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert