Inbraak in loods op golfbaan

DRONTEN
Bij een inbraak op de Golfresidentie in Dronten is in de nacht van zaterdag op zondag gereedschap gestolen. De spullen stonden in een loods op de golfbaan.

De inbrekers kwamen binnen door een kleine toegangsdeur naast de hoofdingang te forceren. Zij hebben onder meer twee bladblazers, een kettingzaag en grasmaaiers meegenomen. 

Volgens een woordvoerder van de golfclub waren de gereedschappen net vervangen omdat er een paar weken geleden ook al was ingebroken. 

 

reacties (6)

 • Poortugaalse

   

  En dr Jake heeft inbraakpreventie gestudeerd?

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Tegenwoordig heb je al een kleine alarminstallatie(met sirene en berichten via de smartphone app) al vanaf 289€." - laat me raden: je hebt vast een adresje?

  reageer
 • Drontenaar

   

  Ik snap wel dat sommige mensen het ondoordacht vinden dat er geen alarm oid geinstalleerd is, maar zou een slot op de deur niet voldoende moeten zijn? En ik denk in de eerste plaatst dat de dieven de schuldigen zijn.

  reageer
 • drontense

   

  Ik heb geen medelijden met ze. Hadden ze maar maatregelen dienen te nemen na de eerste inbraak. Als je nieuwe spullen kunt aanschaffen kan je ook een alarm installatie laten plaatsen. Desnoods met sponsoring

  reageer
 • jantje

   

  Die proberen het ook nog wel een 3de keer !!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dr.Jake

   

  En na de inbrask geen (inbraakwerende) maatregelen getroffen resp. een alarm erop geïnstalleerd ? Bij zulke naïviteit of zorgeloisheid zou ik volkomen snapoen als de verzekeraar in dit geval een uitkering/betaling van de 2e schade zou weigeren. Tegenwoordig heb je al een kleine alarminstallatie(met sirene en berichten via de smartphone app) al vanaf 289€.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert