Tweede landgoed verkocht in Wellerwaard

EMMELOORD • Do 17 november 2016 | 15:28 • Donderdag 17 november 2016 | 15:28
In recreatiegebied de Wellerwaard in Emmeloord is een tweede landgoed verkocht. Twee families uit Emmeloord bouwen op een kavel van zeven hectare een landgoed met riante landhuizen. Het gebied gaat naar verwachting in 2018 open voor het publiek en draagt de naam ’t Wellerloo.

Begin vorig jaar werd het recreatiegebied geopend. Er ligt een zwem- en natuurplas en in het najaar startte de bouw van het eerste landgoed. Dat werd gekocht door ondernemer Nico van Staveren. Hij bouwt er een traditioneel landhuis op een terrein van zes hectare, 5 hectare wordt toegankelijk voor het publiek. Afgelopen zomer werd ook bekend dat restaurant Eindeloos de horeca bij de plas gaat exploiteren.

Wellerwaard biedt in totaal vier locaties voor landgoederen. Ook is in april gestart met de verkoop voor de eerste tien woonkavels. Daar zijn volgens de gemeente Noordoostpolder al een aantal belangstellenden voor.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel