Gewonde na ruzie in de gevangenis

LELYSTAD
Bij een incident in de gevangenis in Lelystad is een man gewond geraakt. Twee gedetineerden hebben vrijdagochtend met elkaar overhoop gelegen in de Penitentiaire Inrichting. Dat zegt een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie. 

De gewonde man is meegenomen met de ambulance. Ook landde er een traumahelikopter op de Larserdreef, zodat het personeel hulp kon verlenen.

De aanleiding van de ruzie is niet bekend.

reacties (2)

 • Truus

   

  Deze pi is echt zó slecht he. Gebeurt zo vaak wat... Is al een keer verkeerd afgelopen. Hoe vaak nog???

  reageer
 • Jan

   

  Eh.. In een inrichting als deze zitten criminelen, niet bepaald een doorsnee publiek. Niet zo vreemd dat er af en toe incidenten plaatsvinden. Wat valt er dan te verwachten? Dat men alle gedetineerden één op één laat begeleiden door bewaarders? Al duur genoeg zo om dit soort klanten vast te zetten. Belachelijk duur zelfs. Zet ze maar met 4 man in één cel en zoek het maar uit. Het is namelijk wel zo dat je een straf uitzit. Hoewel men tegenwoordig wel erg veel de nadruk legt op resocialisering en heropvoeding, alsof het allemaal stoute jongetjes betreft. Water brood is een beetje te middeleeuws, maar xboxen en internet en tv is niet bepaald mijn idee van straffen. Vergeet niet wat die klanten in de maatschappij anderen aangedaan hebben.

 • Noname

   

  Waarom is deze Pi zo slecht? Graag je uitleg...

 • MM

   

  woow, wat is er precies gebeurd dan?

  reageer
 • Gewoon een vechtpartij en nu een keer niet in de kroeg maar in de bajes.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert